Badkamer collectie

 • Noviteit - Mano

  De grote Kvik Core-wasbak is zo vormgegeven, dat deze in een rustige, vloeiende overgang de grens tussen wasbak en blad vervaagt. De wasbak kan los aan de muur worden bevestigd of op een kast worden geplaatst.

  Lees meer over Mano
 • Wij kloppen elke prijs


 • Mano Badkamer

  Elegante matwitte, greep-loze fronten. Eenvoudig uit te breiden met handige oplossingen voor als u meer opbergruimte nodig hebt. Alles is mogelijk met het badkamerassortiment van Kvik

  € 1.447,-
 • Ponte Badkamer

  Ponte geeft een warme en klassieke uitstraling aan je badkamer. Het lichte, massief houten blad en de vierkante porseleinen wasbak geven een extra toets aan de badkamer. Gebruik glazen deuren in de hoge kast om extra diepte te creëren in de kamer. Bekijk ook onze nieuwe Ponte deur voor de keuken.  

  € 1.503,-
 • Tinta Badkamer

  Geef de badkamer dat vleugje extra met witte Tinta deuren en blauwe profielen. Tinta geeft je de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op de badkamer, met een keuze uit 10 verschillende krasbestendige folies voor de aluminium profielen. Bekijk het aanbod door te klikken op het profiel onder de lade.  Bekijk ook deze combinatie van deuren en profielen voor de keuken.

  € 1.067,-

 • Dark Wood

  De Dark Wood deur in donkere houtstructuur geeft je badkamer body en warmte. De deur vormt een sterk en fraai contrast met de witte dubbele wastafel die met zijn gebogen en organische vormen een zachte en elegante vormtaal creëert.Let bovendien op de details van de spiegelkast met twee deuren en discrete verlichting aan de bovenkant. Bekijk ook onze Dark Wood keuken.

  € 1.093,-
 • Rimini Badkamer

  Rimini voor de badkamer - modern en klassiek in één. Een vrijstaand bad is een meubel in de badkamer. Vul het bad met aromatische oliën en geniet met volle teugen van het leven.

  € 435,-
 • Linea White Badkamer

  Als je zuivere lijnen wilt, is de Linea badkamer de perfecte oplossing. De wastafel Lava Night Sky vormt een fraai contrast met de eenvoudige witte deur. Ook een kleine badkamer kan rijk voelen. Bekijk ook onze Linea White keuken.

  € 546,-

 • Linea Black

  De Linea Black badkamer is geschikt voor het kleine, smalle gastentoilet, hier met de opvallende Slimline porseleinen wastafel. Geef de ruimte iets extra's met prachtige handdoeken en slimme lampen boven de spiegel.

  € 286,-
 • Mano Square

  De grote Kvik Core-wasbak is zo vormgegeven, dat deze in een rustige, vloeiende overgang de grens tussen wasbak en blad vervaagt. De wasbak kan los aan de muur worden bevestigd.

  € 2.197,-
 • Mano Sera Badkamer

  De zwarte, greeploze deuren van Mano Sera zijn eenvoudig en tijdloos. Het blad en de designwasbak met onderplaat zijn één geheel, wat een fraaie afwerking oplevert.

  € 1.281,-

 • Lichte, aansprekende inrichting met hoogglans witte fronten, blad van wit composiet en een ronde, porseleinen wasbak die de strakke lijnen doorbreekt. De kasten hebben een onzichtbare push-openfunctie en de laden een witte handgreep. Zuiverder en eenvoudiger kan niet.

  Bianco Badkamer

  Lichte, aansprekende inrichting met hoogglans witte fronten, blad van wit composiet en een ronde, porseleinen wasbak die de strakke lijnen doorbreekt. De kasten hebben een onzichtbare push-openfunctie en de laden een witte handgreep. Zuiverder en eenvoudiger kan niet.

  € 2.749,-