Nu 25% korting en zomerprijzen op toestellen!*

Bij Kvik geniet je momenteel van uitzonderlijke condities. Ontdek ons uitgebreid gamma Deens designkeukens, -badkamers en -dressings aan verrassend lage prijzen. Koop nu je keuken, badkamermeubels of dressing bij Kvik en ontvang 25% KORTING! Geniet daarnaast ook van voortreffelijke ZOMERPRIJZEN op HUISHOUDTOESTELLEN. Aarzel niet, beperkt geldig. ACTIE VERLENGD!

Geniet van Deens design aan verrassend lage prijzen. Maak een afspraak - waar, wanneer en hoe het jou past. Hoe je ook wilt afspreken – in de winkel, via video of bij jou thuis – altijd kun je op de voortreffelijke Kvik-service rekenen. Samen bekijken we je ideeën, behoeften en budget. Zo past ons aanbod gegarandeerd bij jouw verwachtingen.

Boek een afspraak * Aanbod onder voorwaarden en beperkt in aantal. De aanbieding geldt bij aankoop van een keuken, badkamer of dressing, met een minimumwaarde van € 250,- . Bespaar 25% op de adviesprijs voor alle dressings, keuken- en badkamerelementen, inclusief werkbladen, spoelbakken, mengkranen (toestellen, transport en andere diensten zijn niet inbegrepen) en geniet van zomerprijzen op een selectie toestellen. De aanbieding kan niet met andere kortingen worden gecombineerd en geldt niet voor artikelen die reeds in prijs verlaagd zijn.
Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-