BATIBOUW: Nu 5 Bosch-toestellen GRATIS + extra micro-golfoven.*

Ontdek ons uitgebreid gamma Deens designkeukens. Geniet momenteel van een uitzonderlijk Batibouw-aanbod. Bij aankoop van een nieuwe keuken, krijg je tot 5 Bosch-toestellen GRATIS. Aarzel niet, extra micro-golfoven voor de snelle beslissers.

Kvik staat voor eenvoud en transparantie. Bij aankoop van een keuken tijdens de Batibouw-periode, garanderen wij de laagste prijs van 2024. De prijzen van onze Kvik-kasten zijn netto-prijzen. Ze zijn het hele jaar door geldig en beschikbaar op kvik.be. Voor Batibouw hebben wij met onze elektro- en werkbladleveranciers de strafste Kvik-deals afgesproken. We delen ze graag met jou. Zo ben je er zeker van dat je je droomkeuken aan de laagste prijs hebt aangekocht. Opgelet: de Kvik-deals zijn beperkt in aantal.

Boek een afspraak * De aanbieding geldt bij aankoop van een complete Kvik-keuken vanaf € 6.000,- inclusief btw en na korting. Ontvang 5 Bosch-toestellen t.w.v. € 2.475,- . Slechts 500 beschikbaar. De eerste 250 klanten krijgen er gratis nog een extra microgolfoven bij. Beperkt aanbod. Niet combineerbaar met andere promoties en geldt niet voor artikelen die reeds in prijs verlaagd zijn.

AVOLIA clay

€ 9.862,-