AEG

Challenge the expected

Wij zijn AEG. Wij bestaan om opnieuw te definiëren wat je verwacht van je huishoudelijke toestellen. Daarom willen we de grenzen van het dagelijkse leven uitdagen.

Wij geloven in verantwoorde innovaties die vandaag opvallen en bijdragen aan een betere toekomst.

AEG EcoLine

We ontwerpen innovatieve producten om de milieu-impact te verminderen. Producten die optimaal presteren zonder in te boeten op andere zaken. De AEG EcoLine producten helpen je de meest duurzame keuze te maken telkens wanneer je ze gebruikt.

AEG MattBlackLine

Combineer functionaliteit en subtiliteit met het mat zwarte design. Verkrijgbaar voor diverse toestellen zodat je je hele keuken esthetisch kan afstemmen op innovatief technologisch prestatievermogen en hoogwaardig design.

De MattBlackLine keuken

Bijzondere kenmerken

SteamPro Oven

Creëer thuis gerechten van professionele kwaliteit met de SteamPro-oven met Steamify®. Drie kookniveaus om te koken met hetelucht, te koken met stoom of een combinatie van beide te gebruiken. Zelfs sous-vide is mogelijk. Gegarandeerd heerlijke resultaten.

Kookplaat met afzuiging

Dit is een inductiekookplaat en dampkap in één. Dankzij dit unieke ontwerp kan hij overal in de keuken worden geplaatst – in een kookeiland en zelfs voor het raam. Dit geeft meer vrijheid bij het realiseren van een droomkeuken.

ComfortLift® vaatwasser

ComfortLift® zorgt voor nieuwe dimensie in vaatwassers. Een wereldprimeur en de eerste vaatwasser op de markt waarbij het in- en uitladen zonder moeite gaan. De onderste mand komt door een speciaal ontworpen mechanisme tot op een comfortabele hoogte.

Dampkap

SilenceTech helpt je om de keuken op een vrijwel geruisloze wijze vrij te houden van storende kookluchtjes, en om zo te zorgen voor een aangename sfeer in de keuken.

FAQ

Vaak gestelde vragen