Tinta -- sta op en wees het kleurige zonnetje in huis

Tinta houdt ervan om een eigenzinnig kantje toe te voegen aan je badkamer, zelfs bij een uitsluitend witte inrichting. De speelse kleurstrips voegen een straal van eigenheid toe aan je Deens ontworpen badkamer en vormen een levendig begin van de rest van je dag.

Tinta

Goedemorgen zonnestraaltje

Tinta is een aantrekkelijk eenvoudig ontwerp. Eenvoudige, volledig witte kasten met geïntegreerde handgrepen, die je elke kleur kunt geven die je maar wilt! Perfect voor moeilijke ochtenden waarop de kleurexplosie je als vanzelf de juiste richting op stuwt, waardoor je in een mum van tijd klaar bent. De handgreepprofielen voor Tinta, die uiteraard zoveel meer zijn dan kleuren alleen, kan je verkrijgen in verschillende looks (zoals gepatineerd brons) en houtdessins, zoals eiken. 

Tinta's lades zijn groot genoeg voor benodigdheden van de hele familie, maar zijn ook perfect voor wie een passie heeft voor beautyproducten! Bovendien bestaat hun basis uit duurzaam, gerecycleerd MDF met zachtsluitende scharnieren. Geen dichtslaande lades meer 's ochtends!

Tinta in het grotere geheel

Denk tijdens het plannen eens na over hoe Tinta voor jou zou kunnen werken. 

Het belangrijkste ontwerpelement, de kleurexplosie die je kunt toevoegen, maakt Tinta uitermate geschikt om een strak, volledig wit ontwerp wat te ‘verzachten’. Het kan ook andere ontwerpelementen verbinden in je badkamer (in wording). Denk bijvoorbeeld aan messing kranen of de kleur van je muren. 

Deze profielelementen creëren een geweldig effect die het verkennen waard is, als je de bestaande interieurstijl van je keuken of ingang met elkaar wilt verbinden zonder volledig in herhaling te vallen.

Tinta's opvallende ontwerp geeft zelfs de kleinste badkamers een frisse uitstraling. Maar geen nood. Voor wie een grotere badkamer zou willen of extra opbergruimte nodig heeft, is dit design verkrijgbaar in bijna alle kasttypes en -breedtes: van smalle, hoge kasten tot XXL-wastafelkasten. 

Wat is mijn volgende stap?

If you would like more precise knowledge of which Tinta element could fit into your bathroom's dimensions, you can have a free consulting hour with one of our consultants.

Ontdek onze andere badkamerdesigns

Designs