LINEARIS -- tot je dienst.

Linearis staat tot je dienst in de gang of als kleerkast in de slaapkamer. Of rust er je berging mee uit! Het is fantastisch Deens design voor een functionele esthetiek in je hele huis.

LINEARIS

LINEARIS -- tot je dienst zodra je thuiskomt.

Is je inkomhal een drukke plek van komen en gaan? Linearis zorgt voor alles. Achter de briljante fronten worden jassen, handschoenen en sjaals van bezoekers en je drukke gezin handig en netjes weggestoken. Linearis is intuïtief eenvoudig te openen met de handgrepen. Je kunt er zelfs een comfortabel bankje van maken, waar je gasten hun schoenen uittrekken en alvast een praatje maken.

LINEARIS -- gemaakt van de juiste materialen.

Linearis is dus een fantastische kleerkast. Maar ze heeft nog meer troeven.

Al het hout in Linearis is FSC-gecertificeerd, dus afkomstig uit duurzame bosbouw. En onze speciale folie, die het front die prachtige, krasbestendige en matte afwerking geeft, is gemaakt van gerecycleerde petflessen. De kast is dus niet alleen aangenaam om naar te kijken, maar ook makkelijk schoon te maken.

LINEARIS -- maatwerk spreekt voor zich.

Heb je je zinnen gezet op een kleerkast die perfect in jouw kamer past? Dan moet Linearis vast een grote favoriet zijn.  Het eenvoudige en relaxte ontwerp past zich vlotjes en precies aan je kamer aan.  De lijst met functies en afmetingen van de kasten is lang. Je kunt zelfs combineren met Linearis XXL-kasten in keukenstijl, voor nog meer ruimte.

LINEARIS -- niet alleen voor je kleerkast.

— -- Ontdek onze andere keukendesigns

Zoveel Deens design om uit te kiezen!

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.