OMBRA

Ombra is geïnspireerd op de Deense natuur. De rustgevende elementen komen tot leven in natuurlijke, gerecycleerde materialen. Als je het voor je keuken kiest, is het niet meer dan logisch dat je dit design doortrekt naar je inkomhal en berging.

OMBRA

-- vorm en functie in perfecte harmonie.

Mooie, makkelijk schoon te maken fronten gemaakt van gerecycleerde plastic flessen, tonnen opbergruimte en een bankje waar je na een lange werkdag op kunt neerploffen om je schoenen uit te trekken. De Ombra-oplossing voor de inkomhal is misschien precies wat je zoekt.

-- personaliseer je handgrepen.

De opvallende ovale handgrepen van Ombra zijn geïnspireerd op gladde keien van Deense stranden. Kies uit zes kleuren en geef je inkomhal een persoonlijke stijl. Je kunt ze later nog altijd veranderen, als je de ruimte wilt opfrissen of toe bent aan iets nieuws.

-- twee boeiende kleuren in gerecycleerde materialen.

Ombra is verkrijgbaar in weelderig groen of verfrissend wit. Beide zijn gemaakt van gerecycleerde pet-flessen, voelen zijdezacht aan en hebben een matte, rustgevende look. Ombra is niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken. De kern bestaat uit gerecycleerde houtvezel. De volgende generatie zal ons dankbaar zijn!

OMBRA -- is niet alleen voor je inkomhal.

— -- perfect voor je keuken.

Kies Ombra voor je keuken, om het prachtige design door te trekken in je hele woning.

— -- perfect voor je badkamer.

Haal de rustgevende lijnen van Ombra naar je badkamer.

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Ontdek meer Deens kastdesign.