Kleuren voor fronten

SMART -- de slimme keuze voor je kleerkast.

Je zult versteld staan van wat je met schuifdeuren kunt doen. Ze doen dienst als ingang tot je verbluffende inloopkast of ontpoppen zich tot een spiegelmuur die je kleding verbergt en de kamer groter laat lijken. Eén zachte beweging volstaat om ze open te schuiven. Onze twee schuifdeurconcepten Smart en De Luxe spelen een hoofdrol in onze maatkasten. We geven je graag een demonstratie. Misschien bij jou thuis?

SMART

SMART -- flexibel en leert snel.

Een afzonderlijke zone of hoek in een kamer? Met Smart scheid je alles perfect af, met een stijlvolle afwerking. Maar Smart past ook op andere modules, zoals hier met Module16. Zo wordt ze een volwaardige kast met schuifdeur! Smart rolt soepel op rails. Je kiest ook uit verschillende stijlen van hulpstukken en handgrepen, afhankelijk van jouw smaak en het ontwerp van de kamer.

SMART black

€ 1.221,-

SMART -- de perfecte coverstory.

Jij hebt vast niets te verbergen. Maar kun je dat ook zeggen van je berging? Niets zo bevredigend als al die noodzakelijke maar lelijke installaties en leidingen verstoppen onder een mooie cover. Maar daar stoppen de mogelijkheden van Smart niet. Smart is een onlosmakelijk onderdeel van onze maatkasten. En het heeft het grootste respect voor jouw opmetingen. Om precies te zijn: 2,73 meter tot het plafond. Op de breedte staat technisch gezien geen limiet. Zo kun je die rare hoeken en kantjes in huis omtoveren tot de perfecte opbergbastions. Zelfs de wasmachine en droogkast verdwijnen handig achter Smart-deuren!

SMART -- je ziet er jezelf in.

Een compliment moet je er niet van verwachten. Maar Smart met een spiegel kan wonderen doen voor je interieur en de kamer ruimer laten lijken. Word elke ochtend wakker met de ultieme selfie. Of misschien verkies je een van de andere 6 afwerkingen. Allemaal blijven ze af van de vloerruimte die kasten met openzwaaiende deuren wel zouden opeisen. Jij beslist wat er achter de spiegel zit. Maar als we één tip mogen geven: Vario19. 

SMART mirror

€ 810,-

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.