Challenge the expected

AEG

We zijn er om de verwachtingen van je huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg, en we vinden dat jij dat ook niet moet te doen. Daarom sluiten we nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis. Zo kan jij je leven inrichten zoals je zelf wilt, met respect voor het milieu. En maak je minder zorgen, behalve om wat echt belangrijk is.

Ovens

Ontdek hoe geweldig het is om te bakken, grillen en braden met een multifunctionele oven van AEG. Of je nu een beginnende kok bent of een uitmuntende chef, onze keukenovens zijn geschikt voor elk niveau en elke ruimte. Er zijn ovens ideaal voor kleinere keukens, standaardmodellen en zelfs extra brede ovens voor grotere bereidingen. Ontdek nieuwe smaken en kook de lekkerste gerechten met ons aanbod elektrische ovens.

Ovens – functies

Stoom

Je hoeft alleen de temperatuur in te stellen en de oven stelt het juiste stoomniveau in waardoor je met vertrouwen kan koken met stoom en kan genieten van de heerlijke resultaten.

Kookassistent

Of het nu zoet of hartig is, met de Kookassistent haal je steeds het beste uit elk gerecht. Je geeft eenvoudigweg aan wat je klaarmaakt en de digitale kookassistent selecteert de optimale instellingen zodat je gerecht perfect wordt bereid.

Pyrolytische reiniging

Onze ovens met pyrolytische reiniging bieden de ultieme zelfreiniging en tillen efficiëntie en gemak naar een nieuw niveau. De oven warmt op tot een heel hoge temperatuur waardoor voedselresten in fijn as veranderen en makkelijk weggeveegd kunnen worden.

Kookplaten

Maak koken gemakkelijk en plezierig met ons veelzijdig aanbod kookplaten. Zorg voor perfecte resultaten. Of het nu een etentje voor twee of een diner voor acht is, bij AEG zijn onze kookplaten ontworpen om zich aan te passen aan jouw levenswijze. Dankzij een combinatie van oven en kookplaat wordt multitasken nog gemakkelijker en komen smaken nog beter tot hun recht. Of vernieuw gewoon je kookplaat en creëer thuis gerechten in restaurantstijl.

Kookplaten – functies

FlexiBridge

Van dinerfeestjes tot een etentje na het werk, je bent vrij om te koken naar eigen keuze. Deze kookplaat is ideaal voor al je kookgerei en levert onberispelijke resultaten met consistente, gelijkmatige warmte. Pas je kookzone naar wens aan en koppel maximaal 4 kookzones om het meeste te halen uit de beschikbare ruimte. Met FlexiBridge worden complexe maaltijden met grote pannen of veel schotels plots heel eenvoudig.

SensePro®

De SensePro®-kookplaat zorgt dat elk gerecht een succes wordt. De draadloze temperatuursensor meet de temperatuur in het gerecht en communiceert temperatuuraanpassingen aan de kookplaat. Het kan zelfs de precieze watertemperatuur meten en regelen, wat betekent dat het nu mogelijk is om sous vide te koken met een kookplaat. Voor professionele resultaten.

Hob2Hood

Dankzij onze handenvrije dampkappen blijft jouw keuken schoon en fris, zodat je ongestoord aan jouw meesterwerk kunt werken. Dankzij de Hob2Hood-functie wordt de dampkap automatisch geactiveerd na het aanzetten van de kookplaat en tijdens het koken wordt ook automatisch de juiste afzuigkracht gehandhaafd. De krachtige motor van onze dampkappen elimineert stoom en damp zodra deze voorkomen.

Dampkappen

Geniet van zuivere, frisse lucht van zodra je klaar bent met koken, dankzij de hoogpresterende dampkappen. Door de slimme filtering kan vet zich niet ophopen in het mechanisme, waardoor het gemakkelijker schoon te maken is en nare geurtjes moeiteloos worden weggefilterd. Details die een verschil maken, elke dag opnieuw.

Dampkappen – functies

Hob2Hood

Koken, braden of frituren zonder zelfs maar je dampkap aan te raken met de Hob2Hood kookplaat - deze activeert de dampkap automatisch en past de luchtafvoer aan aan de kookactiviteiten in je keuken.

Breeze

Activeer na het koken de speciale Breeze-functie en de keuken wordt zo geruisloos mogelijk verfrist en ontdaan van kookluchtjes.

Silence Tech

Creëer de perfecte sfeer om je gerechten te bereiden met SilenceTech - een stillere manier om te koken.

Vaatwasser

Energieslim, krachtig en met intelligente functies - vaatwassers van AEG maken de vaat schoner en het dagelijkse leven eenvoudiger.

Vaatwasser – functies

QuickSelect met WiFi

De QuickSelect met WiFi vaatwasser verrijkt je keukenervaring met eenvoudige stap-voor-stap onderhoudsinstructies die je direct op je smartphone ontvangt via de My AEG Kitchen App, om je te helpen je vaatwasser optimaal te laten werken en onderhouden.

ComfortLift®

De ComfortLift® vaatwasser is de allereerste vaatwasser met een uniek en innovatief liftmechanisme dat de onderste korf naar boven brengt. Dat maakt het eenvoudiger om je borden in- en uit te laden, zonder dat je je hoeft te bukken. De ComfortRails schuiven deze mand vervolgens vlotjes terug op haar plaats zonder dat de borden heen en weer schudden.

MaxiFlex

De MaxiFlex lade is ontworpen om bestek en keukengerei van allerlei grootte op te bergen, of het nu groot of onhandig van vorm is. Flexibele ladeverdelers en maximale diepte maken elke lading aanpasbaar. Alles kan in één keer moeiteloos worden geladen en gereinigd.

Koeling

Ons aanbod koelkasten biedt een oplossing voor elke keukenruimte - of het nu gaat om een kleine koelkast, een dubbele koelkast of iets groters, bij ons kan je flexibel zijn.

Koeling – functies

CustomFlex®

Laat je koelkast zo flexibel zijn als je wilt - elk ingrediënt heeft zijn eigen plek in de CustomFlex®-koelkast. Je kunt het unieke opbergsysteem helemaal naar wens aanpassen, met lades en bakjes die je gemakkelijk kan herschikken voor optimale opbergruimte en eenvoudige toegang.

TwinTech®

Kies een koel-vriescombinatie die ervoor zorgt dat je boodschappen langer meegaan en hun smaken behouden - Onze koel-vriescombinaties met TwinTech®-technologie gebruiken een dubbel koelsysteem zodat de vochtigheids- en temperatuurniveaus altijd ideaal zijn voor zowel de koelkast als de vriezer afzonderlijk.

Cooling 360°

Cooling 360° koel-vriescombinatie beschikt over geavanceerde luchtcirculatie. Het speciaal ontworpen systeem doet tot in elke hoek koele lucht circuleren. De innovatieve inox achterwand zorgt voor een premium design en koelt sneller af na het openen van de deur. Zo blijven alle producten kraakvers.

Compact gamma

Met ons compact assortiment kan je je keukenruimte flexibeler inrichten om modulaire composities te creëren. Daarnaast heeft AEG een brede waaier aan functies gecombineerd met geweldige prestaties.

Compact gamma – functies

CombiQuick oven

Combineer de kracht van een grill en de efficiëntie van een microgolfoven, met snelkoken. Smelt tosti's met mozzarella of laat het suikerlaagje van een crème brûlée hard worden, allemaal in de magnetron. Veelzijdig koken, als een echte chef-kok.

Espresso

Je barista thuis. Geniet van heerlijke koffie vanuit het comfort van je eigen huis met de aeg koffiemachine. Bereid moeiteloos alles van espresso tot cappuccino - kies een koffiesoort en de machine doet de rest volgens de kunst van een barista.

Ingebouwde microgolfoven

Met deze ingebouwde microgolfoven in combinatie met je traditionele oven, heb je nog meer kookopties in je keuken. Naast conventionele kookmethodes kan je vloeistoffen zachtjes opwarmen zonder kostbare kookplaatruimte te gebruiken, het kookproces versnellen door gerechten te parcooken of vlees en vis te ontdooien.

Matt Black Line

Combineer functionaliteit en subtiliteit met het mat zwarte design. Verkrijgbaar voor diverse toestellen zodat je je hele keuken esthetisch kan afstemmen op innovatief technologisch prestatievermogen en hoogwaardig design.

Het slimme huis met volledig geïntegreerde toestellen

Slimme toestellen verbeteren de ervaring en het gemak van je dagelijkse taken. Het resultaat is frisser, schoner en smakelijker; met minder moeite. Ontdek onze connected toestellen - voor een moeiteloos slimmer huis.

Ontdek meer