NEFF

Neff behoort tot de absolute wereldtop in keukentechniek.

Ideeën die geschiedenis schrijven

NEFF werd opgericht in 1877 in het Zuid-Duitse stadje Bretten. Sinds die dag levert het bedrijf keukenuitrusting voor keukens waar koken centraal staat. Ons geheim? We brengen heel wat tijd in de keuken door. Hier ontdekken en ontwikkelen we nieuwe oplossingen, gekenmerkt door solide, Duitse kwaliteit, voor wie koken naar een hoger niveau wil tillen.

Kom dichter bij het koken. De enige ovendeur ter wereld die verdwijnt wanneer je ze opent.

Slide & Hide®

Laat niets tussen jou en een geslaagde maaltijd komen. De deur verdwijnt onder in de oven, waardoor je meer ruimte krijgt in je keuken. Slide&Hide zit standaard op alle grote ovens van NEFF. Van pyrolytische zelfreiniging tot stoom: alle combinaties zijn mogelijk.

Volledige controle over je kookplaat - met één enkele knop

Met behulp van de magnetische éénknopfunctie TwistPad® Fire bedien je op eenvoudige en aangename manier alle kookzones. Een trouwe dienaar tijdens het dagdagelijkse gebruik en het gespreksonderwerp bij uitstek wanneer je keukengasten hebt.

Meer plaats voor verwennerij

Met Flex-inductie plaats je potten en pannen waar je maar wilt op de kookplaat. De grootte en plaats van de potten en pannen wordt automatisch geregistreerd en de temperatuur wordt mee aangepast.

”Hou basisproducten tot drie keer zo lang vers”

De FreshSafe®-laden bewaren voedsel bij ca. 0 °C en een matige of hoge luchtvochtigheid, waardoor alles vers blijft en de voedingswaarden behouden blijven.

SoftClose-scharnieren

De deur gaat zacht en voorzichtig dicht dankzij de scharnieren met ingebouwde dempers. Ideaal voor als je je handen vol etenswaren hebt. Gaat automatisch dicht zodra de deur een hoek van 20° bereikt. SoftClose zit standaard op alle grote inbouwkoelproducten van NEFF.

Ovens

Kook met stoom

Of je nu groenten klaarmaakt of brood bakt: met stoom krijg je een optimaal resultaat. Een knapperige korst en een sappige, smaakvolle binnenkant.

Goed zicht

De unieke ovenverlichting zorgt ervoor dat je alle niveaus van de oven goed kunt zien. De ledverlichting verlicht zelfs de donkerste hoekjes.

Volmaakt design

De ovens kunnen zonder tussenafstand en zonder tussenschap onmiddellijk boven elkaar worden gemonteerd. Langs de zijkanten van beide ovens loopt een elegante, roestvrijstalen lijst, die de ovens tot één indrukwekkend geheel doet samensmelten. Er zijn ook lijsten beschikbaar – zie afbeelding – die de compactoven en de warmhoudlade tot één eenheid combineren.

Luchtig design

Laat je keuken overspoelen door lekkere kookgeuren en laat je gasten van zich horen. Met Neff krijg je een fluisterstille werking en een afzuigkap met een elegant en tijdloos design.

CleanAir-filter

Soms is het extra belangrijk om damp en kookgeuren efficiënt te verwijderen. De recirculatiedampkappen van Neff met CleanAir-filter verwijderen tot 95% van alle kookgeuren.

Chef 70°C

Vaatwasmachines

ls je kookt als een professional, moet je ook een vaatwasmachine hebben die alles aankan. Met het Chef 70 °C-programma verwijder je de moeilijkste etensresten van allerlei soorten keukengerei. Alles wordt opnieuw vlekkeloos schoon en droog.

Een inbouwespresso die meer dan alleen mooi is

Een goede maaltijd sluit je altijd af met een lekker kopje koffie. Met OneTouchFunction maak je met één enkele druk op de knop jouw gewenste koffie klaar. Wil je twee keer zoveel lekkers, kies dan DoubleCup: één druk op de knop, twee kopjes koffie.