Beleef innovatie en design

Siemens

Siemens-huishoudtoestellen zijn veel meer dan toestellen. Ze geven u vrijheid, wanneer u meer tijd nodig heeft. Ze creëren meer mogelijkheden met maximale flexibiliteit. Ze inspireren door de hoogste normen op het vlak van technologie en design. En wat u ook wil doen, de Siemens-huishoudtoestellen ondersteunen u met de beste prestaties. For a life less ordinary.

IQ700

De iQ700 ovens – innoverende technologie en perfect afgestemd design.
Ontdek de nieuwe ovens met o.a. hoogwaardige TFT displays en gebruiksvriendelijke menustructuur ; met de varioSpeed-functie om dubbel zo snel te koken of de full-steam combi-stoomoven om gerechten steeds smaakvol en gezond te bereiden.

FlexInduction Plus

FlexInduction Plus - de kookplaat die zich aanpast aan uw behoeften.
Dankzij de nieuwe flexInduction Plus kookplaat kunt u met afzonderlijke kookzones werken of de zones verbinden tot een grote kookzone. Uw kookplaat weet zelf hoe groot uw pot of pan is: als de grenzen van één kookzone worden overschreden, worden additionele kookzones automatisch toegevoegd en de pot of de pan dus altijd gelijkmatig verhit.

HyperFresh

De koeltechnieken van Siemens - vers, super vers, hyperFresh.
Met het nieuwe hyperFresh-systeem bewaart u uw voedsel in de beste omstandigheden. De sensoren in de koelkast garanderen een constante binnentemperatuur en zowel de temperatuur (voor vlees & vis) als de luchtvochtigheid (voor fruit & groenten) kunnen individueel aangepast worden.

Ovens

De nieuwe iQ700 ovens (60 of 45 cm hoog) verenigen innoverende technologie met modern design om niet alleen het kookproces maar ook de keuze en inbouw van toestellen te vereenvoudigen.

Wanddampkappen

Of het nu gaat om decoratieve eiland- of wanddampkappen, een telescopische dampkap, geïntegreerd of ondergebouwd of een afvoergroep – Siemens biedt voor elke inbouwsituatie de juiste dampkap.

Inductie

Zorg ervoor dat u alle troeven in handen heeft: kies voor koken met inductie. Snel, comfortabel en absoluut veilig.

Stoomovens

Van gezond tot knapperig, met de combi-stoomovens en stoomovens bent u steeds zeker van een ding: 100% smaak.

Koelkasten

Ontdek de nieuwe generatie integreerbare koelkasten met technologie voor een maximale bescherming van uw levensmiddelen in de beste omstandigheden.

Vaatwasser

De nieuwste vaatwassers combineren de meest geavanceerde technologieën en realiseren wat geen enkele andere vaatwasser kan: een uitstekende energiebesparing en ongeëvenaard schitterend afwasresultaat.

Vaatwassers - Zeolith

Vaatwassers met Zeolith - blijvende droogefficiëntie. Het mineraal zeoliet is in staat vocht te absorberen en in energie om te zetten. Bijgevolg zorgt dit veelzijdige mineraal ervoor dat uw vaatwerk sneller en energiezuiniger wordt gedroogd. Het vermogen van zeoliet om via zijn speciale oppervlak vocht te absorberen en warmte af te geven, slijt niet.

Laat je huishoudelijk werk doen. Terwijl u iets veel leukers doet.

Siemens Home Connect

Nieuwe technologieën, nieuwe mogelijkheden. Dankzij de Siemens huishoudtoestellen met wifi en Home Connect haalt u nieuwe technologieën in huis die uw dagelijkse leven op slag rijker maken.

Siemens home connect