Making life easy. Sinds 1916.

Zanussi

Onze passie is om praktische en effectieve oplossingen te ontwikkelen die eenvoudig te gebruiken zijn. Wij combineren ontwerp en Italiaanse kwaliteit in alles wat we doen.

De zelfreinigende oven met pyrolytische technologie

De pyrolyse oven met pyrolytische technologie betekent dat je de oven niet meer hoeft te schrobben. Wanneer de instelling wordt ingeschakeld, wordt de deur vergrendeld en worden hoge temperaturen in werking gesteld, waardoor de kookresten in as veranderen. Wat makkelijk weggeveegd kan worden als de oven is afgekoeld.

Inductiekookplaat

Inductiekookplaten maken gebruik van magnetische energie om uw potten en pannen te verhitten – dus worden ze sneller heter. En terwijl uw eten staat te sudderen, blijft het oppervlak van de kookplaat koel wanneer u het aanraakt. Het is dus ultra veilig, maar ook ultra krachtig.

Probleemloos vriezen

Deze speciale Frost Free -vriezer voorkomt dat er zich ijs in de vriezer opbouwt, u hoeft dus nooit meer te ontdooien.

TwinTech®

De koel-vriescombinatie TwinTech® No Frost behoudt de smaakstoffen in alle etenswaren. De vriezer heeft geen last van ijsvorming. De luchtvochtigheid in de koelkast wordt optimaal gehouden, waardoor er 60% minder massaverlies is en de ingrediënten sappig blijven.