00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

Kies kleuren
Kleuren voor fronten
Kleuren voor handgrepen

TINTA -- laat je karakter doorschemeren.

De basis van Tinta is klassiek, minimalistisch Deens design. Toon je ware kleuren met dit veelzijdige ontwerp. Met klassiek wit of donkergrijs hou je het simpel. Of accentueer de lijnen met een speels toefje kleur. Je kan kiezen uit tien kleuren. Zo vind je altijd de perfecte expressie van je persoonlijkheid en levensstijl.

TINTA

Jij kiest -- voeg je persoonlijkheid toe.

Kies tussen onze twee varianten: klassiek wit en mat donkergrijs. Beide zijn bekleed met een folie van gerecycleerde petflessen. Het leuke? Kies tussen 10 verschillende kleuren om de openingen tussen de handgrepen te laten knallen. Van koper of messing tot groen of licht eiken … Kies een profielkleur om de lijnen te accentueren of match de fronten voor een strakke en gestroomlijnde look. De mogelijkheden tot personalisatie zijn eindeloos. Een unieke look is gegarandeerd.

Gerecycleerde materialen — echt duurzaam.

De fronten van Tinta zijn verkrijgbaar in populair, klassiek wit of ons nieuwe, luxueuze en matte donkergrijs. In beide kleuren zijn ze gemaakt van gerecycleerde petflessen. In elk front van 60 cm zitten 40 plastic waterflessen verwerkt. Het resultaat is een makkelijk te reinigen oppervlak dat gespaard blijft van vingerafdrukken. Dit is een keukeninvestering die nog jaren zal meegaan. Beter nog: de gekleurde folie tussen de handgrepen kan makkelijk worden vervangen als je de keuken later wilt opfrissen!

Denk groot -- grijp alle ruimte die je nodig hebt.

Soms heb je gewoon een grotere keuken nodig. Meer ruimte om gasten te ontvangen, voor kroostrijke gezinnen … of gewoon meer werkbladruimte voor culinaire avonturen! Daarom is het heel simpel om XXL-kasten te krijgen voor Tinta. Ze geven je 40% meer opbergruimte en een 20% dieper werkblad. Zo kom je nooit plaats tekort!

TINTA -- laat je karakter doorschemeren.

Ontdek andere keukenontwerpen.

Alle keukenreeksen

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.