Kleuren voor fronten
Kleuren voor handgrepen

TINTA -- laat je karakter doorschemeren.

De basis van Tinta is klassiek, minimalistisch Deens design. Toon je ware kleuren met dit veelzijdige ontwerp. Met klassiek wit simpel. Of accentueer de lijnen met een speels toefje kleur. Je kan kiezen uit tien kleuren. Zo vind je altijd de perfecte expressie van je persoonlijkheid en levensstijl.

TINTA

Jij kiest -- voeg je persoonlijkheid toe.

Kies tussen 10 verschillende kleuren om de openingen tussen de handgrepen te laten knallen. Van koper of messing tot groen of licht eiken … Kies een profielkleur om de lijnen te accentueren of match de fronten voor een strakke en gestroomlijnde look. De mogelijkheden tot personalisatie zijn eindeloos. Een unieke look is gegarandeerd.

Gerecycleerde materialen — echt duurzaam.

De fronten van Tinta zijn verkrijgbaar in populair klassiek wit. Deze is gemaakt van gerecycleerde petflessen. In elk front van 60 cm zitten 40 plastic waterflessen verwerkt. Het resultaat is een makkelijk te reinigen oppervlak dat gespaard blijft van vingerafdrukken. Dit is een keukeninvestering die nog jaren zal meegaan.

Denk groot -- grijp alle ruimte die je nodig hebt.

Soms heb je gewoon een grotere keuken nodig. Meer ruimte om gasten te ontvangen, voor kroostrijke gezinnen … of gewoon meer werkbladruimte voor culinaire avonturen! Daarom is het heel simpel om XXL-kasten te krijgen voor Tinta. Ze geven je 40% meer opbergruimte en een 20% dieper werkblad. Zo kom je nooit plaats tekort!

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

De magie van de Kvik Leefkeuken® schuilt niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin steekt. Het is het hartelijke gelach dat weerklinkt tijdens een etentje met familie, de troostende stilte bij een snack in de late avond, samen uitkijken naar de cake die in de oven staat te rijzen, en het stiekeme gefluister en gegiechel bij een kopje thee midden in de nacht. Elke keuken kan een Kvik Leefkeuken® zijn, of het er nu een voor twee of voor een druk gezin is.

Het zijn je verhalen, je gedeelde avonturen en je gekoesterde herinneringen die de keuken tot leven brengen. Dus haal er plezier, gesprekken en verbinding bij. En kijk hoe je keuken uitgroeit tot het hart van je huis, tot een echte Kvik Leefkeuken®.

Meer over de Kvik Leefkeuken®

TINTA white

€ 7.954,-

TINTA -- laat je karakter doorschemeren.

Ontdek andere keukenontwerpen.

Alle keukenreeksen

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.