Wij maken op deze homepage gebruik van cookies om het aantal bezoeken bij te houden en de inhoud te optimaliseren. Wil je meer weten over onze cookies?

Doe inspiratie op voor je huis

De meeste woonideeën beginnen met wat losse gedachten en verre dromen. Kvik helpt graag bij het ordenen van deze gedachten om jouw woningdromen te realiseren. Wij willen je bovendien graag inspireren en verrassen en uitdagen met nieuwe ideeën voor de manier waarop jouw droomkeuken, droombadkamer of droomgarderobe eruit kan zien. Het gaat ons erom dat jouw woonoplossing is afgestemd op jouw dromen en behoeften.
Begin dus met dromen, laat je fantasie de vrije loop en laat je door onze verschillende collecties hieronder inspireren.

ACCESSOIRES

Bekijk al onze woonaccessoires.

Kvik voor het hele huis

Deens design tegen verrassend lage prijzen geldt niet alleen voor de keuken. Wij bieden een uitgebreid assortiment oplossingen voor het hele huis aan. Van ruime garderobekasten tot coole lampen die allemaal het resultaat zijn van de Deense traditie om mooie vormen met functie te verenigen. Op die manier kun je bij de inrichting van jouw huis een rode draad volgen en tegelijkertijd alle vierkante meters optimaal benutten.
Wooninspiratie - Mano-thumbnail-590x442px

MANO garderobe

€ 3.124,-

Mano voor het hele huis

Mooie modulaire opbouw met Mano voor jouw hele huis.

Wooninspiratie - Mano-utilityroom-2960x1268px

MANO bijkeuken

€ 3.333,-

Flexibele inrichting met Kvik

Bij Kvik hechten wij waarde aan mooi Deens design wat je terugziet in onze verschillende woninginrichtingscollecties.

Deens design tegen verrassend lage prijzen

Al onze keuken-, badkamer- en garderobemodules kunnen aan jouw unieke behoeften worden aangepast. Of je nu in een klein appartement in de stad woont of met meerdere familieleden een vrijstaand huis bewoont, je kunt probleemloos woninginspiratie opdoen bij Kvik. Alle woninginrichtingsoplossingen van Kvik zijn namelijk modulair en aanpasbaar, zodat je de vierkante meters optimaal kunt benutten. En uiteraard tegen aantrekkelijke lage prijzen die voor iedereen zijn weggelegd.
book-et-moede-800x600px

Advies, inspiratie en tips

Bij Kvik weten we maar al te goed dat het voor de meeste mensen die bij ons komen, de eerste keer is dat ze een nieuwe keuken kopen. Daarom staan onze bekwame keukenexperts steeds klaar om je uitgebreid advies te geven, zodat we samen de beste oplossing voor je nieuwe keuken kunnen vinden.
Vind je dichtstbijzijnde Kvik-winkel
OverlayLoading
BookingFormZipRequired

KvikHomeModalYourZip:

KvikHomeModalYourZip: