Batibouw

Ontdek de beste keukenaanbiedingen tijdens Batibouw 2024

Een keuken is meer dan alleen een plek om te koken. Het is een leefomgeving waar je maaltijden voor het gezin klaarmaakt. Of waar je een goed gesprek voert met een vriend, sippend aan een lekker glas wijn. Ben jij een keukenliefhebber en altijd op zoek naar de laatste keukentrends en -innovaties? Laat je inspireren en geniet bij Kvik van de laagste prijsgarantie tijdens de Batibouw-periode.

Batibouw 2024: de ideale periode om een keuken te kopen

Heb jij en plannen om je huidige keuken te vervangen door een modern exemplaar? Dan is de Batibouw-periode hét moment om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken. Tijdens deze periode biedt Kvik namelijk de laagste prijsgarantie aan op Deense designkeukens. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze witte keuken voorzien van alle gemakken of een beige keuken die naadloos aansluit op interieur. Bij ons vind je de perfecte keuken.

MANO arizona beige

€ 14.120,-

Geniet van onze exclusieve aanbiedingen

Een keuken is een investering voor de lange termijn, want het betreft een behoorlijk budget. Daarom verzekeren we je dat je in deze periode de laagste prijs krijgt. Gegarandeerd voor het hele jaar. De prijzen van onze Kvik-keukens zijn volledig transparant, het hele jaar door hier beschikbaar. Daarbij hebben we voor Batibouw met onze elektro- en werkbladleveranciers uitzonderlijke deals afgesloten. Hierdoor ben je verzekerd van de laagste prijs voor de keuken van je dromen. Let op: de Kvik-deals zijn beperkt in aantal.

Maak kennis met onze prachtige, hoogwaardige Deense keukens

Onze keukens worden met de grootste zorg ontworpen en afgewerkt, zodat ze perfect in lijn zijn met jouw interieur en persoonlijkheid. Bovendien gaan vorm en functionaliteit hand in hand, waardoor je geniet van zowel een prachtig design als handige functies. Dat niet alleen, Kvik maakt alleen gebruik van duurzame producten en materialen. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat jouw keuken jarenlang meegaat, en ook gemaakt werd met een zo laag mogelijke milieu-impact. Met de volgende generatie in gedachte. Koop je droomkeuken en geniet van onze uitzonderlijke Batibouw-condities.

Kies de keuken van je dromen voor een aantrekkelijke prijs

Jouw droomkeuken is in zicht. Of het nu een minimalistische zwarte keuken is of een natuurlijke keuken met warme hout-elementen. Tijdens de Batibouw-periode heb jij de kans om je keuken aan te schaffen voor de laagste prijs, dat garanderen we. Bovendien geniet je van de uitzonderlijke Kvik-deals die we hebben afgesproken met onze elektro- en werkbladleveranciers. En dat zie je in onze prijzen.

Koop jouw droomkeuken tijdens Batibouw 2024 voor aan de laagste prijs

Laat je inspireren door Deens design. Kies je favoriete Kvik-keuken en geniet van onze exclusieve aanbiedingen. Kom langs in één van onze winkels. Heb je liever dat wij tot bij jou thuis komen? Ook dat kan. Of je maakt een afspraak voor een video-meeting. Wij maken tijd voor jou, waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt.

4 redenen -- om voor ons te kiezen

BORDO arizona beige

€ 3.975,-

12 maanden prijsgarantie

CIMA dark oak

€ 10.472,-

Levering en plaatsing van je nieuwe keuken

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.743,-

Verrassend lage prijzen

Duurzaamheid