Vacatures

Als lid van ons team ga je niet alleen keukens, badkamers en maatkasten ontwerpen, bouwen en verkopen. Je effent voor mensen – echte mensen zoals jij en ik – het pad naar de keuken (of badkamer of dressing) van hun dromen.

Je helpt te bouwen aan een oplossing die alle verwachtingen overtreft, en dat voor een verrassend lage prijs. Elke dag ga je samen met getalenteerde en bekwame collega’s boeiende uitdagingen aan, of je nu werkt in een van onze meer dan 175 franchisewinkels, in ons hoofdkantoor in Denemarken of in een van onze verkoopkantoren in heel Europa.

Wij zijn als bedrijf niet bang van verandering, niet bang om snel te schakelen en in te spelen op nieuwe trends en technologieën. En we zijn ook niet bang om ondertussen wat plezier te maken. 

Vacatures in onze winkels

Wij zijn steeds op zoek naar toegewijde en betrokken collega's die deel willen uitmaken van een succesvol, snelgroeiend retailbedrijf. Zou jij dat kunnen zijn?

Bekijk de jobaanbiedingen in onze winkels

Jobaanbiedingen in onze hoofdzetel

We hebben een breed scala aan vacatures in onze hoofdzetel in Denemarken. We hebben kantoren bij onze fabriek in Vildbjerg en we hebben een prachtige nieuwe hub in Aarhus.

Bekijk alle vacatures bij Kvik HQ.

Wij zijn op zoek naar franchisenemers

Droom je ervan je eigen Kvik-winkel te hebben en Deense designkeukens tegen verrassend lage prijzen te verkopen? We hebben ambitieuze groeiplannen en we hebben je nodig! Lees meer over ons franchiseconcept.

Rekrutering franchisenemers

Het voelt aan als een overwinning wanneer een klant binnenstapt op aanraden van iemand anders: Onze buren kochten hier een keuken en ze zijn heel tevreden.

— Tobias, werknemer in Denemarken.
Letterlijk

Een fantastische werkplek

We willen zo graag een fantastische werkplek zijn dat we elk jaar een enquête houden onder onze medewerkers om te peilen naar hun tevredenheid. We vragen naar hun visie op leiderschap, hun dagelijkse werk, de omgeving waarin we werken en vooral of ze ons aan familie en vrienden zouden aanbevelen als een fantastische werkplek. Ons doel is 95%. En we zitten nu aan 90%. Daar zijn we best trots op. Maar het moet nóg beter.  

Voor deze jaarlijkse enquête werken we samen met de organisatie Great Place to Work. We zijn er trots op dat ze ons in 2022 de titel van Great Place to Work® gaf.