MILK -- bouwstenen voor een gezin.

Sommige kleuren staan gewoon niet ter discussie. Milk maakt alles duidelijk. Een conversatiekeuken moet alle generaties van het gezin een lichte en vriendelijke sfeer bieden. In sommige woningen en bepaalde ruimtes is een helder, eenvoudig ontwerp precies wat je nodig hebt om een gastvrije sfeer te creëren. Misschien richt je deze keuken in met het oog op huurders of nieuwe eigenaars. Milk is dan waarschijnlijk de meest betaalbare oplossing voor een praktische, eenvoudige keuken die bij iedereen in de smaak valt.

MILK

MILK -- voor dagelijks gebruik.

Om te beginnen levert het XL- of XXL-formaat van de kasten 15% meer werkruimte en 40% meer opbergvolume op in vergelijking met standaard keukens. Dit is onze norm. En misschien heb je er nu niets aan, maar op een dag zul je deze luxe zeker waarderen. Het zit zo: Milk omvat dezelfde fantastische modules voor kasten, lades en organizers als onze andere keukenreeksen en combineert hun functies om ruimte vrij te maken in zelfs de kleinste keuken.

MILK -- een helder idee voor een perfecte match.

Voor het klassieke karakter van wit kunnen we natuurlijk geen eer opstrijken. Maar met een eenvoudige witte basis en een beperkt budget kun je Milk wel combineren met een blikvanger. Ook de combinatie van wit en zwart hebben wij niet uitgevonden. Wat we wél op onze naam mogen schrijven, zijn adembenemende zwarte werkbladen in hoogtechnologische materialen. Doe verfrissende ideeën op -- een overzicht vind je hier. Milk is ook perfect afgestemd op geavanceerde keukentoestellen, zoals een ingebouwde oven of kookplaat. Je vindt onze lijst met zorgvuldig uitgekozen merken en modellen hieronder.

MILK -- een druppel of ineens een hele golf?

Hou je van een compleet witte look? Dan spreekt een volledig witte keuken voor zich. Maar deze witte Milk laat zich ook prachtig combineren met onze donkere of meer opvallende keukenreeksen. Denk maar aan een Cima-eiland in donker eikenhout met hoge kasten van Milk. Milk is een perfecte match voor jouw keuken, net zoals melk en koekjes een match zijn.

MILK white

€ 2.985,-

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Alle keukenreeksen

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.