Maak je droom waar

Badkamer.

5 goede redenen

Waarom een badkamer van Kvik een slimme keuze is.

1. Deens design.

Tijdloos, modern en slim. Onze aan de muur gemonteerde badkamerkasten zweven boven de vloer en scheppen een gevoel van luxe en ruimte. 

Laat je inspireren door onze badkamers

2. Verrassend lage prijzen. 

We ontwerpen niet alleen Deens design. We verleggen ook de normen in de sector, om te verzekeren dat jij altijd een eerlijke prijs krijgt. 

Lees meer over onze verrassend lage prijzen

3. Duurzaamheid.

Voor ons is dit geen loos modewoord. We zetten ons al jaren in voor duurzaamheid met badkamers die gebouwd zijn om lang mee te gaan. Daarvoor gebruiken we gerecycleerde en recycleerbare materialen. 

Lees meer over ons duurzaamheidstraject  

4. Verruim je stijl.

Geef je interieur extra persoonlijkheid door je designelementen van kamer tot kamer uit te breiden en aan te vullen. Keuken, gang en badkamer kunnen perfect in harmonie zijn met elkaar. 

Ontdek hier onze badaccessoires

5. Garanties waar je op kunt rekenen.

Wij testen onze producten uitvoerig en hebben er het grootste vertrouwen in. Dit verklaart onze lange garanties. We gebruiken gerecycleerde en duurzame materialen waar je op kunt vertrouwen. 

Lees alles over onze garanties

Doe het zelf.

Ben je handig met schroevendraaier en waterpas? Haal je keuken dan in handige flatpacks af in je Kvik-winkel en plaats ze zelf. Jij bepaalt het tempo. En gaat het wat moeilijker, dan helpen onze eenvoudige instructies je weer op weg. 

Leer meer over Doe het zelf

Hou het leuk.

Deze service is er voor wie graag wil meewerken, maar niet al het werk ziet zitten. Wij steken de meubels in elkaar in ons atelier en jij plaatst ze. Je kunt dus een deel van het werk zelf doen, maar het komt niet allemaal op jouw schouders terecht. 

Hou het relaxed.

Deze oplossing is er voor wie geen vinger wil uitsteken. Wij ontfermen ons over alles. We steken alles in elkaar, leveren en plaatsen. Jij hoeft niets te doen, behalve dan genieten van het eindresultaat! 

Beleef onze badkamerdesigns.

Veelgestelde vragen over badkamers.

Een nieuwe badkamer ontwerpen, kan een uitdaging zijn. Goed nieuws: wij helpen je daarbij! Vind je het antwoord op je vraag niet in onze handige FAQ? Maak vandaag nog een afspraak en praat met ons team. Wij helpen je graag verder! 

Inspiratie van Instagram.

@villapynten

MANO white

@lenahjelseth

BORDO black

@villa_nordhelle

MANO white

@charlotte.hjornevik

OMBRA white

@jillhestbechmortensen

MANO white

@villavilla_lina

MANO sera

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.