Plan je weg naar een make-over van je badkamer

PAVIA white

€ 1.030,-

Het wordt prachtig. Ze krijgt je persoonlijke touch. Het wordt een enorme verbetering van je huidige badkamer. Beloofd. Maar enkel als je grondig plant. Wij bieden je een snelle planningsgids en vertellen je hoe je voor je badkamer optimaal gebruikmaakt van professionals.

Welk type van planner ben jij? Een plan is een huwelijk tussen inspiratie en werkelijkheid. Ze hebben elkaar hartstochtelijk nodig. En je kunt aan beide kanten beginnen. Er zijn veel manieren om je badkamerproject te plannen. Misschien ben je een geïnspireerde planner of een ambitieuze planner. Het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je een plan hebt. Begin bij het begin, doe veel inspiratie op, eender waar, en amuseer je vooral met het verbeteren van je levenskwaliteit in je nieuwe badkamer.

Geïnspireerde planner

Heb je talent voor interieurdecoratie? Dan word je waarschijnlijk geleid door je visie. Je kent het plan zodra je het in werkelijkheid ziet. En natuurlijk vind je veel inspiratie op deze pagina’s, vooral voor een make-over waarmee je in een weekend klaar bent. We hebben een hele lijst van badkamermeubels en wastafels die je zelf kunt plaatsen. Er zitten trouwens gedetailleerde instructies bij.

Bekijk onze badkamermeubels

MANO sera

€ 1.571,-

Ambitieuze planner

Wil je dieper gaan en misschien wel de fysieke beperkingen van je badkamer uitdagen? Voorkom dan verrassingen. Ga op zoek naar inspiratie en raadpleeg dan de professionals in je Kvik-winkel. Zij helpen je met plannen en budgetteren.

De grootste beperkingen van een badkamerproject zijn die dingen die je bijna niet kunt veranderen, zoals muren, vloer en leidingen. 
Maar wat nu niet mogelijk is, is dat later misschien wel. En uiteindelijk wil je die droom wel waarmaken. Ga dus praten met onze professionals en ontdek wat wel en niet kan. Deze link schept een overzicht van wat je wel en niet zelf kunt doen.

Investeer in je plan. Droom je stiekem van een grotere make-over? Investeer dan nu in keuzes die je op weg zetten naar je Badkamer 2.0-plan. Bijvoorbeeld wanneer je de leidingen verlegt of een muur verplaatst.

MANO white

€ 2.094,-

Ken je beperkingen -- maar laat je er niet door tegenhouden

Niemand wordt graag ingetoomd. Maar in een badkamer zijn er 3 grote beperkingen die je in je plan zult moeten verwerken:

  • Bouwvoorschriften
  • Bouw
  • Persoonlijke beperkingen

Klik hier voor een handig overzicht van de bouwvoorschriften in jouw regio. Dan weet je wat je zelf mag aanpassen of installeren en waarvoor je vaklui nodig hebt. Want er zijn dingen die je zelf kunt doen, en dat kan nog leuk zijn ook als je wat handig bent! En het is natuurlijk belangrijke info voor je planning.

Bouwbeperkingen vragen duidelijk om het advies van een architect of ingenieur.

Persoonlijke beperkingen zijn vaak een vraagteken. Je overschat snel wat je kunt doen in je vrije tijd, op een aanvaardbaar esthetisch niveau.

Doe tonnen inspiratie op

Let op slimme oplossingen thuis bij vrienden, ga naar woonbeurzen, blader door tijdschriften, laat je inspireren op hotel of schuim Pinterest af. Inspiratie kun je overal vinden. Ga op zoek naar een sfeer, een decoratiestijl of een technische oplossing die jouw project nodig heeft. Breng die inspiratie dan tot leven met de hulp van een van onze ervaren interieurexperts in de Kvik-winkel in jouw buurt.

Begin bij het begin

Bestudeer je badkamer van muur tot muur en van vloer tot plafond. Bepaal wat je niet kunt veranderen. Denk dan vrij na over de rest. Wat staat je droom in de weg? En voor wat is er wel nog een rol weggelegd? Wij hebben hier bij Kvik voorstellen voor alles wat je wilt veranderen. Maar het einddoel zal altijd jouw droom zijn. Er zijn misschien wel verrassende manieren om daar te geraken. En sommige vragen misschien minder aanpassingen dan je dacht. Met een nieuwe wastafel en badkamermeubel, een grotere spiegel en slimme verlichting raak je al heel ver. 

Ontdek meer

PAVIA white

€ 1.030,-

Schakel je expert in

Je gesprek met een van onze experts kan een ‘realitycheck’ zijn en je eraan herinneren dat je ook zonder de duurste en meest geavanceerde oplossingen een mooie badkamer kunt verwezenlijken.

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Een kleine greep uit onze badkamerdesigns

Bekijk al onze badkamerdesigns