Voor je hele huis

Dressing en opbergruimte.

Kasten op maat.

Wij maken bij Kvik kasten op maat van jouw noden en wensen. Een inloopkast, schuifdeuren en kasten nodig? Wil je de inkomhal inrichten of verlang je naar meer opbergruimte in de berging? Wij bouwen jouw droom op maat. Onze kastproducten vormen het beste startpunt naar de oplossing die perfect bij jou past. Klinkt maatwerk duur? Je zult versteld staan van onze lage prijzen. Zoals altijd. 

Bekijk onze kastdesigns

Beleef onze kastdesigns.

Droom je van een kast op maat?

5 wegen naar jouw maatkast.

-- maak een inloopkast op maat. 

Onze inloopkasten zijn een aparte kamer of afgescheiden zone in een kamer, een plek waar je bent omringd door je favoriete kleding. Binnenin maken we Module16 of Vario19 volledig op maat, precies zoals jij het wilt. Het begint met jouw opmetingen en eindigt met de inloopkast van je dromen. Met Vario19 kun je ook een kamer afscheiden. Afwerken kan altijd met schuifdeuren Smart of De Luxe. 

-- maak een kleerkast met schuifdeuren op maat.

Onze schuifdeurkasten vormen een wand of deel van een wand achter een schuifdeur De Luxe of Smart, alles op maat gemaakt van vloer tot plafond en van muur tot muur. Ze worden ingericht met de slimme opbergsystemen van Vario19 of Module16. 

-- maak een vrijstaande kleerkast op maat.

Onze maatkasten zijn een combinatie van onze kasten, in de afmetingen van jouw keuze, afgewerkt met jouw favoriete front. 

-- maak een opbergkast voor inkomhal, kinderkamer en berging op maat.

Een creatieve combinatie van onze kastelementen in Deens design kan nagenoeg elke kamer in huis een nieuwe functionaliteit geven.

Doe het zelf.

Ben je handig met schroevendraaier en waterpas? Haal je keuken dan in handige flatpacks af in je Kvik-winkel en plaats ze zelf. Jij bepaalt het tempo. En gaat het wat moeilijker, dan helpen onze eenvoudige instructies je weer op weg. 

Leer meer over Doe het zelf

Hou het leuk.

Deze service is er voor wie graag wil meewerken, maar niet al het werk ziet zitten. Wij steken de meubels in elkaar in ons atelier en jij plaatst ze. Je kunt dus een deel van het werk zelf doen, maar het komt niet allemaal op jouw schouders terecht. 

Hou het relaxed.

Deze oplossing is er voor wie geen vinger wil uitsteken. Wij ontfermen ons over alles. We steken alles in elkaar, leveren en plaatsen. Jij hoeft niets te doen, behalve dan genieten van het eindresultaat! 

Veelgestelde vragen over maatkasten.

Onze kasten hebben geen standaard afmetingen, want ze worden op maat gemaakt. Onze klanten hebben daar vaak veel vragen over.

Klantengarderobe van Instagram.

@mettemundbjerg

MANO white

@husetvedelva

SMART black wood

@skraatoften

MANO white

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.