Voor je hele huis

Dressing en opbergruimte.

Verken ze hier

Kasten op maat.

Wij maken bij Kvik kasten op maat van jouw noden en wensen. Een inloopkast, schuifdeuren en kasten nodig? Wil je de inkomhal inrichten of verlang je naar meer opbergruimte in de berging? Wij bouwen jouw droom op maat. Onze kastproducten vormen het beste startpunt naar de oplossing die perfect bij jou past. Klinkt maatwerk duur? Je zult versteld staan van onze lage prijzen. Zoals altijd. 

Bekijk onze kastdesigns

VARIO19 white

€ 3.707,-

Beleef onze kastdesigns.

SMART black

€ 1.221,-

Droom je van een kast op maat?

5 wegen naar jouw maatkast.

-- maak een inloopkast op maat. 

Onze inloopkasten zijn een aparte kamer of afgescheiden zone in een kamer, een plek waar je bent omringd door je favoriete kleding. Binnenin maken we Module16 of Vario19 volledig op maat, precies zoals jij het wilt. Het begint met jouw opmetingen en eindigt met de inloopkast van je dromen. Met Vario19 kun je ook een kamer afscheiden. Afwerken kan altijd met schuifdeuren Smart of De Luxe. 

-- maak een kleerkast met schuifdeuren op maat.

Onze schuifdeurkasten vormen een wand of deel van een wand achter een schuifdeur De Luxe of Smart, alles op maat gemaakt van vloer tot plafond en van muur tot muur. Ze worden ingericht met de slimme opbergsystemen van Vario19 of Module16. 

-- maak een vrijstaande kleerkast op maat.

Onze maatkasten zijn een combinatie van onze kasten, in de afmetingen van jouw keuze, afgewerkt met jouw favoriete front. 

-- maak een opbergkast voor inkomhal, kinderkamer en berging op maat.

Een creatieve combinatie van onze kastelementen in Deens design kan nagenoeg elke kamer in huis een nieuwe functionaliteit geven.

VARIO19 white

€ 3.707,-

Verken het beste van Deense design voor uw kledingkast in onze catalogi.

Dressings en kasten van klanten – op Instagram

@mettemundbjerg

MANO white

@husetvedelva

SMART black wood

@skraatoften

MANO white