VEDA -- welzijn is minimalisme.

Veda toont je geheel natuurlijk de eenvoudigste weg naar de voordelen van Deens design in je badkamer. Het is helder en gastvrij en laat je met zijn geometrische schoonheid met rust ‘s morgens. Het herinnert je er gewoon aan dat al je beautyproducten en accessoires hier voor je klaarliggen. Zijn minimalisme wordt alleen maar versterkt door de decoratieve handgreep die je zo goed uitkoos.

VEDA

VEDA -- naakte elegantie.

Een Veda-badkamerkast onder je spiegel wordt vanzelf je hoofdkwartier voor je ochtend- en avondrituelen. Je zult ook snel ontdekken dat deze badkamer zoveel meer inspirerende troeven heeft dan enkel het praktische.  Omdat de kast op de muur is gemonteerd, komt je vloer vrij. De heldere, matte fronten van Veda creëren een luchtige elegantie die leidt tot eenvoudige designkeuzes voor de rest van de badkamer. Wat dacht je van een al even elegante kraan of een geïntegreerde wastafel, voor nog meer persoonlijkheid?  Ter inspiratie is dit onze lijst met wastafels. Of spring eens binnen in een Kvik-toonzaal!

-- handgreep

Veda is minimalistisch en relaxed, zonder kapsones. Tenzij jij die toevoegt. Geef de look bijvoorbeeld extra pit met jouw creatieve keuze aan traditionele handgrepen. Voor inspiratie vind je hier onze reeks handgrepen. Maar je bent ook altijd welkom in onze toonzaal!

VEDA -- klaar voor grootse dingen.

Veda is een minimalistisch design. En toch is het volledig samengesteld uit duurzaam FSC-hout, afgewerkt met een matte folie van gerecycleerde petflessen.  Als badkamerkast zal ze met haar eenvoudige schoonheid haar effect niet missen. Maar voor een grotere badkamer kun je het design perfect aanvullen met Veda-elementen zoals hoge kasten. Kom voor een presentatie gewoon naar een van onze toonzalen. 

Koos je al voor een Veda-keuken? Dan zal Veda in je badkamer je hele interieur naar een ongezien niveau tillen, en dat voor een nog verrassender prijs.

Misschien ga je de badkamer renoveren of uitbreiden. Betrek daar dan vroeg in je planning een van onze toonzaaladviseurs bij. De afspraak is gratis en vrijblijvend. Doucheoplossingen of marmeren tegels ga je bij ons niet vinden. Maar we kunnen wel samenwerken met lokale vaklui en aannemers.

VEDA white

€ 660,-

VEDA -- niet alleen voor je badkamer.

— -- ook wellness voor je keuken

Maak met Veda eenvoudige keuzes in je badkamer en trek die eenvoud door naar je keuken.

— -- net zo elegant in de inkomhal.

Een Veda-kast wuift je ‘s morgens elegant uit en heet je ‘s avonds hartelijk welkom.

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk alle badkamerdesigns

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.