Kleuren voor fronten

SCHUIFDEUREN — de slimme keuze voor je kleerkast.

Je zult versteld staan van wat je met schuifdeuren kunt doen. Ze doen dienst als ingang tot je verbluffende inloopkast of ontpoppen zich tot een spiegelmuur die je kleding verbergt en de kamer groter laat lijken. Eén zachte beweging volstaat om ze open te schuiven. Onze twee schuifdeurconcepten Smart en De Luxe spelen een hoofdrol in onze maatkasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. We geven je graag een demonstratie. Kom gewoon langs bij een Kvik-winkel bij jou in de buurt.

SCHUIFDEUREN

— maak je keuze.

Een afzonderlijke zone of hoek in een kamer? Met onze schuifdeuren scheid je alles perfect af, met een stijlvolle afwerking. Maar onze schuifdeuren kunnen zelfs met onze andere modules worden gebruikt, zoals je hier ziet met Vario19. Zo wordt het een complete kleerkast met schuifdeur. Met keuze uit twee profielen – Smart of Deluxe – schuiven jouw op maat gemaakte schuifdeuren vlotjes op rails. Je kiest ook uit verschillende stijlen en kleuren van panelen, waaronder prachtige spiegels, maar ook handgrepen, afhankelijk van jouw smaak en het ontwerp van de kamer.

SCHUIFDEUREN black

€ 1.221,-

— alles netjes uit het zicht.

Jij hebt vast niets te verbergen. Maar kun je dat ook zeggen van je berging? Niets zo fijn als een verstopplekje voor al die noodzakelijke maar lelijke installaties en leidingen. Maar onze schuifdeuren kunnen veel meer dan dat. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van onze op maat gemaakte dressings. Ze reiken zelfs 2,73 meter tot het plafond, om precies te zijn. En de breedte? Daar staat technisch gezien geen limiet op. Zo kun je die rare hoeken en kantjes in huis omtoveren tot de perfecte opbergbastions. Zelfs de wasmachine en droogkast verdwijnen handig achter onze schuifdeuren.

— je ziet er jezelf in.

Wie is de mooiste van het land? Een compliment moet je er niet van verwachten. Maar onze schuifdeur met een spiegel kan wonderen doen voor je interieur en de kamer ruimer laten lijken. Ga je voor onze getinte versie, voor een zachte look? Of wordt het gewoon zilver, voor een glashelder beeld? Word elke ochtend wakker met de ultieme selfie. Of misschien verkies je een van de andere 6 afwerkingen. Allemaal blijven ze af van de vloerruimte die kasten met openzwaaiende deuren wel zouden opeisen. Jij beslist wat er achter de spiegel zit. Maar als we één tip mogen geven: Vario19.

SCHUIFDEUREN mirror

€ 810,-