OMBRA

We hollen zonder stoppen door onze dag. Je badkamer moet dus een rustgevende plek zijn waar je op adem komt en jezelf verwent. Ombra is geïnspireerd op de Deense natuur. De rustgevende elementen komen tot leven in natuurlijke, gerecycleerde materialen.

OMBRA

-- vorm en functie in perfecte harmonie.

Ombra's strakke lijnen en ruime lades scheppen massa’s opbergruimte voor al die badkamerspulletjes die anders het werkblad ontsieren. Werk de look af met hoge kasten voor bijvoorbeeld handdoeken.

OMBRA green

€ 1.775,-

-- personaliseer je handgrepen.

De opvallende gladde handgrepen zijn geïnspireerd op gladde keien op Deense stranden. Kies uit zes kleuren en geef je badkamer een persoonlijke stijl. Het materiaal dat je voor de handgrepen kiest, accentueert de kleur van de fronten. En wil je later een ander kleurtje? Met een kleine update is je hele badkamer opgefrist!

OMBRA green

€ 1.775,-

— boeiende kleur in gerecycleerde materialen.

Ombra is verkrijgbaar in weelderig groen. De fronten zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen. Ze hebben een matte, zijdeachtige look en zijn makkelijk schoon te maken. De kern bestaat uit gerecycleerde houtvezel. De volgende generatie zal ons dankbaar zijn!

OMBRA -- niet alleen voor je badkamer.

— Keuken

Kies Ombra voor je keuken en trek die stijl naadloos door naar je badkamer en inkomhal.

Inkomhal

Sier ook je inkomhal met de rustgevende lijnen van Ombra.

Ontdek andere badkamerreeksen

Alle badkamerreeksen

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.