MILK -- voor een mooie start van de dag

Onze Milk-badkamerkast is vlot toegankelijk en praktisch, maar met toch een jeugdige, informele knipoog naar badkamerdesign. Je vindt alles elke ochtend netjes georganiseerd en binnen handbereik terug in zowel open legplanken als achter gesloten deuren. Perfect voor de kleinere badkamer!

MILK

MILK -- ruimte voor extraatjes

Milk is duurzaam en bestaat volledig uit FSC-gecertificeerd hout. En toch is ze betaalbaar. Zo blijft er misschien nog budget over voor opvallende details zoals een ingebouwde wastafel of een prachtige kraan!

Bekijk onze accessoires voor de badkamer

MILK white

€ 395,-

MILK -- talent voor details

Milk is briljant in kleine badkamers, waar elk detail bijdraagt tot jouw welzijn in de ochtend. Het luchtige minimalisme van MILK vormt een mooie basis die je toelaat gedurfde keuzes te maken voor kleuren op muren, opvallende tegels, speciale spiegels of misschien wel chique verlichting.

MILK -- voor een uitgebreid menu?

Milk is zoveel meer dan een bijzondere badkamerkast. Als je wat meer ruimte hebt, kun je meer hangkasten en hoge kasten van Milk plaatsen en van extra opbergruimte genieten.

Ga je de badkamer renoveren of groter maken? Dan raden we je aan een van onze experts onder de arm te nemen. De afspraak is gratis en vrijblijvend. Doucheoplossingen of marmeren tegels ga je bij ons niet vinden. Maar we werken wel samen met vaklui en aannemers die ons Deens design als basis nemen voor hun werk.

MILK -- niet alleen voor je badkamer

— -- net zo onmisbaar in je keuken.

MILK speelt niet alleen de hoofdrol in je badkamer, maar ook in je keuken.

— -- ook constructief als kleerkast.

Met een kleerkast van Milk leg je hetzelfde fundament in de tienerkamer.

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk al onze badkamermeubels

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.