Waarom is Kvik een slimme keuze?

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-

Een keuken kopen moet net zo leuk zijn als het leven in die keuken. Alle maaltijden die je klaarmaakt, de gesprekken met vrienden bij een glas wijn, het huiswerk dat de kinderen aan tafel maken, de gezelschapsspelletjes die je speelt … De keuken is het centrum van je leven.

Wij zijn je betrouwbare partner voor prachtige, hoogwaardige Deense designproducten in duurzame materialen, of je nu op zoek bent naar een keuken, badkamer of maatkast. En de prijs, die is altijd betaalbaar.

Wij streven er altijd naar om een fantastische klantenservice te bieden, vanaf het moment dat je een van onze winkels binnenstapt tot het moment dat je thuis je nieuwe, gebruiksklare keuken, badkamer of maatkast kunt bewonderen.

Deens design.

Al onze keukens belichamen de principes van Deens design – functioneel en mooi tegelijk. Over elk detail werd grondig nagedacht, van geïntegreerde handgrepen tot gladde, matte oppervlakken in duurzame materialen. 

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-

Wij geloven rotsvast in de kwaliteit van onze producten.

We maken onze producten van hoogwaardige materialen en onderwerpen ze aan strenge tests. Zo zijn we zeker dat ze lang meegaan. We geloven dus rotsvast in onze producten en bewijzen dat met lange garanties:

  • 5 jaar op werkbladen
  • 10 jaar op kasten, deuren en schuifdeuren
  • 25 jaar op bewegende onderdelen 
Lees meer over onze garanties

Verrassend lage prijzen.

We praten liever over Deens design, over duurzaamheid en jouw project. Maar we kunnen helaas niet om de prijs heen. De prijs doet ertoe. En daarom praten wij er elke dag over. Daarom pakken we dingen ook anders aan, om onze prijzen betaalbaar te houden. We houden ze ook transparant, zodat je precies weet wat je voor je geld krijgt.

Meer over onze prijzen

Wij denken al aan de volgende generatie.

Wij nemen duurzaamheid heel ernstig. Daarom berekenen we onze CO2-voetafdruk en compenseren we wat we niet kunnen veranderen (zoals die laatste veiligheidsgenerator die op diesel werkt). Daarom gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen in onze keukens. We zijn ook steeds op zoek naar manieren om er nog meer te gebruiken. 

Lees meer over ons duurzaamheidstraject

XXL -- meer voor minder.

Wij verleggen de vastgeroeste normen in de sector. En dat doen we vooral met onze XL-kasten. Ze geven je 15% meer opbergruimte voor dezelfde prijs. En met onze XXL-kasten heb je 40% meer ruimte, voor maar een klein beetje meer geld. 

Meer informatie over XXL

Flatpacks -- slimme logistiek.

Helemaal in het begin ontdekten we dat we vier keer zoveel keukens in een vrachtwagen konden vervoeren als we ze plat verpakten. Daarom heeft elke winkel zijn eigen atelier. Wij vervoeren de keukens op de meest efficiënte manier en de ateliermedewerkers steken ze in elkaar. En het is beter voor milieu én mens! 

Ontdek onze producten.