Krijg moeiteloos meer ruimte.

XXL -- meer is meer.

We geven je meer -- voor een verrassend lage prijs, telkens weer.

Hoeveel meer? 15% meer, om precies te zijn.

Onze standaard kastmaten geven je meer ruimte. En het beste van allemaal: het zit al inbegrepen in de prijs! Gedaan dus met die gevechten met potten en pannen die maar niet in de kast passen. Ook heb je nu ruimte voor je uitgebreide collectie wijnglazen en meer plaats in de snacklade van de kinderen. Wat wil je nog meer?

Toch nog iets meer nodig?

-- wat dacht je van 40% meer opbergruimte?

Ons XXL-assortiment geeft je keuken nóg meer opbergruimte, zowel in de hoogte als in de diepte. Zo krijg je een pak meer ademruimte in je nieuwe keuken.

Toch nog iets meer nodig?

-- hoe ziet 40% eruit?

Kijk eens hoeveel meer een XXL-kast u kan bieden. Perfect voor keukenkenners en grote gezinnen, of gewoon voor degenen onder ons die van wat meer ruimte houden.

Gedaan met graafwerken op zoek naar een vork

-- meer ruimte voor jou.

Krijg een snel overzicht van wat er in je lades zit en neem snel wat je nodig hebt. Dat is het mooie van een beetje extra ruimte. Je komt er erg ver mee. Gedaan met zoeken naar dat ene bewaardoosje of met dubbele aankopen omdat je niet wist dat je nog poedersuiker had. Een rustgevende, georganiseerde keuken is er een die een overzicht biedt van alle hoekjes van je keuken, zelfs de lades.

Wij zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut

-- de oplossing is eenvoudig.

Onze ontwerpers vonden een innovatieve manier om je meer ruimte te geven zonder dat je dat aan de buitenkant ziet. We gebruiken de plint, die meestal verloren ruimte is, om je extra opbergruimte te bieden. Beter nog: zo krijgt je werkblad de perfecte hoogte.

XXL biedt je een eenvoudige oplossing

-- krijg moeiteloos meer ruimte.

Wij geven je de vrijheid om je keuken te stylen zoals je dat wilt. Wil je voor alles een eigen plekje? Of wil je kleine toestellen snel kunnen opbergen, zonder alles in de kast overhoop te gooien? De XXL reikt je een makkelijke oplossing aan. Hangkasten blokkeren het licht en de ruimte. Maar onze XXL-kasten geven je maximale opbergruimte zonder kostbare muurruimte te moeten opofferen.

Laat je keuken en woonkamer moeiteloos samenvloeien

— maak plaats voor een persoonlijke touch

Gebruik de andere kant van je kast om te pronken met wat jou blij maakt. De schoolfoto of tekening van je kind, een vaas met verse bloemen of je collectie kookboeken. Het is een eenvoudige manier om je eigen stempel op je leefruimte te drukken.

De norm in de sector

-- niets extra.

Onze XL-oplossing

-- 15% extra opbergruimte.

Onze XXL-oplossing

-- 40% extra opbergruimte.

Ruimte om van je keuken te genieten

-- je krijgt niet alleen kastruimte.

Hier wordt ook gewerkt! Chique flesjes met olie, kruiden, je espressomachine, de broodtrommel, mooie kommetjes … Een werkblad staat al snel vol. Gelukkig betekent XXL in je kasten ook de luxe van meer ruimte bovenop. De volle 20% zelfs. Zo geniet je van meer ruimte om te bakken op zondag, voor de wijnglazen van vrienden of de luxe van een keukenrobot die altijd binnen handbereik is.

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.