Kom ons team versterken

Word jij onze nieuwe franchisenemer?

Een uniek concept, aantrekkelijke producten

We zijn een uniek concept met een groot verdienpotentieel en we zijn op zoek naar nieuwe franchisenemers. Jij runt je eigen bedrijf, maar geruggensteund door een sterk merk, concept en team. Wij bieden een fantastisch product dat mensen toelaat de Deense designkeuken, -badkamer of -dressing van hun dromen te kopen, en dat altijd voor een verrassend lage prijs.

Huidige kansen

Nieuwe winkels: Bruxelles (Auderghem, Bruxelles nord), Hasselt, Mons, Tournai

Bestaande winkels voor overname:  Erpent, Leuven, Sint-Pieters-Leeuw

Duik vandaag nog in het avontuur
Kom ons versterken

We blijven maar groeien

Als Kvik-franchisenemer treed je toe tot een groeiend internationaal netwerk van meer dan 185 winkels in Europa en Azië. En we hebben nog grote uitbreidingsplannen. De afgelopen 5 jaar maakten we een enorme groei door. We zien ook een toegenomen interesse in keukens. We hebben onze digitale tools bijgewerkt om nog meer boekingen en winkelbezoeken te genereren.

  • Onze beste winkels hebben een omzet van meer dan 7 miljoen euro, met een EBIT van 8-10%
  • Het gemiddelde inkomen van een franchisenemer bedroeg 220.000 euro in 2021
  • 4 op de 5 winkels behalen hun financiële doelen in het eerste jaar

Wij zijn één team

Met een Kvik-franchise sta je er nooit alleen voor. We staan je in elke stap bij, als één team, en maken elkaar sterker. We brengen regelmatig nieuwe, eigen Deense designproducten uit en ondersteunen je bedrijf met sterke digitale marketing, waardoor je leads krijgt in de vorm van boekingen.  

Vanuit ons hoofdkantoor in Denemarken helpen wij je met alles wat nodig is om je winkel te runnen. Word franchisenemer als je zin hebt in een langdurig en boeiend avontuur, waar we samen in zitten. 

We zijn een uniek concept, ontwikkeld met het doel om klanten een eenvoudigere, transparantere en snellere weg naar de keuken, badkamer of dressing van hun dromen te bieden.

— De visie van Kvik
Ervaring

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Je bent een geboren ondernemer en wil timmeren aan een levenslange relatie met klanten. Ervaring in de keukensector is een pluspunt, maar geen must. Verder moet je geïnteresseerd zijn – en het liefst ervaring hebben – in verkopen, leiden, inspireren en managen. Een sterke persoonlijkheid en een affiniteit met cijfers is belangrijk, zodat je goed bent met mensen én zaken.

Hard werken aan sterke resultaten

Je bent extravert, leergierig en ondernemend en geeft nooit op. Jij ziet geen problemen, maar kansen. Je bent een koploper als het gaat om verandering en uitdagingen. Je bent enthousiast maar weet ook dat het altijd beter kan. Je bent praktisch ingesteld, ook in nieuwe situaties. Want je gelooft in jezelf en je vermogen om de juiste knopen door te hakken.

Jij maakt een verschil

Een Kvik-franchisenemer moet gepassioneerd zijn en het verschil willen maken. Jij weet hoe je je medewerkers het gevoel moet geven dat ze een verschil maken, want wij bieden Deense designkeukens, badkamers en dressings voor verrassend lage prijzen. Je geniet ervan om klanten te tonen hoeveel ze voor hun geld krijgen als ze hun keuken bij Kvik kopen.

Wij maken het verschil door mensen hartelijk te ontvangen. We geven mensen een goed gevoel en dringen ons nooit op aan klanten.

— Peter Verhaeghe
Kvik-franchisenemer, Brugge, België

Veelgestelde vragen

We weten dat investeren in je eigen winkel en franchisenemer worden een grote beslissing is. Je zit vast met veel vragen. We hebben de meest gestelde vragen hier voor je op een rijtje gezet. 

Bekijk foto’s van recente winkelopeningen in heel Europa

Kvik Västerås in Zweden

Een gelukkig team bij de feestelijke opening in 2019.

Kvik Madrid Principe de Vergara in Spanje

Feestelijke opening van onze 3e winkel in Madrid in 2021.

Kvik Hamburg Altstadt, Duitsland

De feestelijke opening in 2021.
Zet de volgende stap

Klaar om het team te versterken?

Ben je na alles wat je hebt gelezen klaar om de eerste stap te zetten naar een eigen Kvik-franchise? Dan horen we graag van je! Natuurlijk is je aanvraag volledig vrijblijvend en wordt ze discreet behandeld.

Duik vandaag nog in het avontuur