Kom ons team versterken

Word jij onze nieuwe franchisenemer?

Sluit je als Kvik-franchisenemer aan bij een uniek concept met een fantastisch verdienpotentieel. Samen vervullen we de dromen van klanten die een Deense designkeuken, badkamer of dressing willen, en dat altijd voor een verrassend lage prijs.

Huidige kansen

Nieuwe winkels: Brussel, Doornik, Hasselt

Bestaande winkels voor overname: Namen

Solliciteer hier

Timmer mee aan een groeiend succes

Kvik is een groeiend internationaal netwerk met meer dan 180 winkels in Europa en Azië. De voorbije 5 jaar heeft Kvik een enorme groei doorgemaakt. We zien een grote toename in winkelbezoeken en online afspraken.

  • De beste winkels hebben een omzet van meer dan 7 miljoen euro, met een EBIT van 8-10%.
  • Het gemiddelde inkomen van een franchisenemer bedroeg 220.000 euro in 2021.*
  • 4 op de 5 winkels bereiken hun financiële doelen in het eerste jaar.

We zijn ÉÉN TEAM

Als franchisenemer sta je er nooit alleen voor. We staan je in elke stap bij, als één team, en maken elkaar sterker.

Vanuit ons hoofdkantoor in Denemarken helpen wij je met alles wat je nodig hebt om je winkel te runnen.

Wij maken het verschil door mensen hartelijk te ontvangen. We geven mensen een goed gevoel en dringen ons nooit op aan klanten.

— Peter Verhaeghe
Kvik-franchisenemer, Brugge, België
Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Ervaring

Je bent een sterke ondernemer die wil timmeren aan een levenslange relatie met klanten. Ervaring in de keukensector is een pluspunt, maar geen must. Verder moet je geïnteresseerd zijn in – en liefst nog ervaring hebben met – verkopen, leiden, inspireren en managen. Een sterke persoonlijkheid en een affiniteit met cijfers is belangrijk, zodat je goed bent met mensen én zaken.

Hard werken aan sterke resultaten

Je bent extravert, leergierig en ondernemend en geeft nooit op. Jij ziet eerder mogelijkheden in plaats van problemen. Je bent een koploper als het gaat om verandering en uitdagingen. Je bent enthousiast maar weet ook dat het altijd beter kan. Je bent praktisch ingesteld, ook in nieuwe situaties. Want je gelooft in jezelf en je vermogen om de juiste knopen door te hakken.

Jij maakt het verschil

Een Kvik-franchisenemer moet gepassioneerd zijn en het verschil willen maken. Jij weet hoe je klanten het gevoel moet geven dat ze een verschil maken door te kiezen voor Deense designkeukens, badkamers en maatkasten voor verrassend lage prijzen. Je geniet ervan om klanten te tonen hoeveel ze voor hun geld krijgen als ze hun keuken bij Kvik kopen.

Veelgestelde vragen

We weten dat investeren in je eigen winkel en franchisenemer worden een grote beslissing is. Je zit vast met veel vragen. We hebben de meest gestelde vragen hier voor je op een rijtje gezet. 

We zijn een uniek concept, opgericht met het doel om klanten een meer EENVOUDIGE, meer TRANSPARANTE en SNELLERE weg naar hun DROOM te bieden.

— De visie van Kvik

Bekijk foto’s van recente winkelopeningen in heel Europa

Het team in onze winkel in Västerås in Zweden bij de opening in 2019

Test

De eigenaars van onze 3de winkel in Spanje, Madrid Principe de Vergara

Test

De opening van onze eerste winkel in Duitsland

Test
Zet de volgende stap

Klaar om het team te versterken?

Ben je na alles wat je hebt gelezen klaar om de eerste stap te zetten naar een eigen Kvik-franchise? Dan horen we graag van je! Uiteraard is je aanvraag volledig vrijblijvend en wordt ze discreet behandeld.

Solliciteer hier

*Deze informatie is alleen bedoeld om een algemeen en indicatief inzicht te geven in de mogelijke winstbasis van een franchisenemer bij Kvik A/S. EBIT moet worden opgevat als winst plus het loon dat de franchisenemer uit het bedrijf haalt. De berekeningen zijn gebaseerd op alle franchisewinkels in Europa en op de inkomstenbasis van 1 januari 2021 tot 31 december 2021. De informatie kan variëren naargelang het land en gebied waarop de berekeningen zijn gestoeld. De cijfers zijn ook gebaseerd op een al goed draaiende winkel. Er kan niet worden verwacht dat een winkel al vanaf het eerste jaar deze winstbasis behaalt. De inkomensbasis kan verschillen van land tot land en hangt af van het geografische gebied en de eigen inspanningen. De vermelde winstbasis kan dus alleen worden beschouwd als een historisch beeld en niet als garantie op toekomstige inkomsten. Neem voor meer informatie en een meer gedetailleerde bespreking van een specifiek land of gebied altijd contact op met Kurt Heyvaert, Country Manager.