Deens design en een uniek concept

We zijn een uniek concept met een groot verdienpotentieel en we zijn op zoek naar nieuwe franchisenemers. Jij runt je eigen bedrijf, maar wordt geruggensteund door een sterk merk, concept en team. Wij bieden een fantastisch product dat mensen de Deense designkeuken, badkamer of dressing van hun dromen geeft, en dat altijd voor een verrassend lage prijs. We brengen twee keer per jaar nieuwe Deense designproducten uit. Je assortiment is dus altijd actueel en geeft klanten precies wat ze zoeken. 

 

Kom ons team versterken

Word jij onze nieuwe franchisenemer?

Huidige kansen

Nieuwe winkels: Brussel-Noord, Brusse Centrum, Auderghem, Hasselt, Dendemonde, Mons, Tournai

Overname van bestaande winkels: Aalst

Solliciteer nu

Kvik in één oogopslag

Wij zijn anders

Al meer dan 40 jaar dagen we het traditionele bedrijfsmodel van de keukensector uit. We doen een transparant aanbod en onderhandelen niet. Klanten weten dus vooraf wat ze voor hun geld krijgen.

Je bent je eigen baas, met onze ondersteuning.

Het is jouw zaak, maar je hebt een sterk bedrijf en team achter je staan. Wij helpen met alles, van je businessplan en locatie tot je marketing en facturering. Jij kunt ondertussen focussen op het ontwerp en de verkoop van Deense designkeukens.

Ruim 190 winkels in 12 landen

Als Kvik-franchisenemer treed je toe tot een groeiend internationaal netwerk van meer dan 190 winkels in Europa en Azië. En we hebben grote uitbreidingsplannen. Ga jij daar een rol in spelen?

Focus op duurzaamheid

Duurzaamheid staat sinds dag één centraal in onze producten. We ontwerpen voor de levenscyclus van de keuken. We gebruiken zoveel mogelijk gerecycleerde materialen in onze producten en zijn voortdurend op zoek naar manieren om meer te gebruiken.

We zijn een uniek concept, ontwikkeld met het doel om klanten een eenvoudigere, transparantere en snellere weg naar de keuken, badkamer of dressing van hun dromen te bieden.

— De visie van Kvik
Ervaring

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Je bent een geboren ondernemer en wil timmeren aan een levenslange relatie met klanten. Ervaring in de keukensector is een pluspunt, maar geen must. Verder moet je geïnteresseerd zijn – en het liefst ervaring hebben – in verkopen, leiden, inspireren en managen. Een sterke persoonlijkheid en een affiniteit met cijfers is belangrijk, zodat je goed bent met mensen én zaken. Weet je je als geen ander te omringen met een sterk team? Dat is zeker een troef! Een droomkeuken verkopen en plaatsen is een complex project. En dan is het handig als je op fantastische mensen kunt rekenen. 

Ontmoet onze franchisenemers

Onze eerste franchisenemers in Duitsland

Lees meer over hun traject

Zeg gewoon ja tegen de keuken

Ontdek hun verhaal

Van IT-ingenieur tot eigenaar van 2 winkels

Lees hoe Miguel zijn passies combineerde

Van werknemer naar ondernemer

Lees het verhaal van Tjadlind

Wat is het proces?

Elk traject is anders. Maar de stappen zijn altijd dezelfde. Jij solliciteert en we ontmoeten elkaar in jouw land. Als het klikt, stellen we een contract op en helpen we je een businesscase samen te stellen.

We bieden juridische hulp en ondersteuning bij het verkrijgen van financiering. We zijn waarschijnlijk al op zoek geweest naar de juiste locatie, maar dat maken we samen definitief. Daarna begin je met je opleiding.

Ondertussen bouwt ons team je winkel op. Of het pand wordt verbouwd als je een bestaande winkel overneemt. Daarna regelen wij boekingen voor de openingsdag via onze digitale marketing. En dan is het tijd voor je grote opening!

En al die tijd blijven we aan jouw zijde staan. Je bent je eigen baas, maar we begeleiden je bij elke stap.

Solliciteer nu
Zet de volgende stap

Klaar om het team te versterken?

Ben je na alles wat je hebt gelezen klaar om de eerste stap te zetten naar een eigen Kvik-franchise? Dan horen we graag van je! Natuurlijk is je aanvraag volledig vrijblijvend en wordt ze discreet behandeld.

"Ik kijk uit naar je sollicitatiebrief. Tot gauw!"

— Kurt Heyvaert, Country Manager, Belgium

Duik vandaag nog in het avontuur

Bekijk foto’s van winkelopeningen in heel Europa

Kvik Hoorn, Nederland

Het team van Kvik Hoorn bij de opening in november 2023.

Kvik Fuengirola, Spanje

Het team van Kvik Marbella opende in 2023 zijn tweede winkel: Kvik Fuengirola.

Kvik Hamburg Altstadt, Duitsland

De feestelijke opening in 2021.