Meer dan ooit het hart van je huis

Keuken.

5 goede redenen

Waarom kiezen voor Kvik?


1. Deens design. 

Deens design is een passie voor ons. Schoonheid, eenvoud en functionaliteit. Het is de basis van al onze producten. Deens design is altijd tijdloos en modern.


Laat je inspireren door onze keukendesigns

2. Verrassend lage prijzen.

We verleggen de normen in de keukensector voortdurend om betere, meer betaalbare keukens te kunnen bouwen. De besparingen schuiven we door naar jou.


Lees meer over onze verrassend lage prijzen

3. Duurzaamheid.

Onze keukens zijn gemaakt met de volgende generatie in het achterhoofd, met gerecycleerde materialen die lang meegaan en hout uit duurzaam beheerde bossen.


Lees meer over ons duurzaamheidstraject 

4. XXL -- meer waar voor je geld. 

Onze XL-kasten geven je 15% meer opbergruimte zonder extra kost. En met XXL krijg je 40% meer ruimte, voor een betaalbare prijs.


Lees meer over XXL

5. Jij kiest de afspraak.

Afspreken met ons kan op drie manieren: in een winkel in jouw buurt, bij je thuis of via een videogesprek. Jij kiest!


Vind een Kvik-winkel in je buurt en maak een afspraak met ons!

VEDA TOUCH green Kitchen

Doe het zelf.

Ben je handig met schroevendraaier en waterpas? Haal je keuken dan in handige flatpacks af in je Kvik-winkel en plaats ze zelf. Jij bepaalt het tempo. En gaat het wat moeilijker, dan helpen onze eenvoudige instructies je weer op weg. 

Leer meer over Doe het zelf

Hou het leuk.

Deze service is er voor wie graag wil meewerken, maar niet al het werk ziet zitten. Wij steken de meubels in elkaar in ons atelier en jij plaatst ze. Je kunt dus een deel van het werk zelf doen, maar het komt niet allemaal op jouw schouders terecht. 

Hou het relaxed.

Deze oplossing is er voor wie geen vinger wil uitsteken. Wij ontfermen ons over alles. We steken alles in elkaar, leveren en plaatsen. Jij hoeft niets te doen, behalve dan genieten van het eindresultaat! 

Beleef Deense designkeukens.

Keukenelementen.

Tover je keukenelementen om tot persoonlijk design. Bij Kvik kies je zelf hoe je de keukenelementen in elkaar steekt. Wij passen de modules namelijk aan jouw ruimte en noden aan. En dat is met standaard oplossingen niet altijd mogelijk.

Inspiratie voor jouw keuken.

Bij Kvik vind je keukenoplossingen met eindeloos veel mogelijkheden. Laat je inspireren door de vele stijlen en vormen van onze keukens. Wij helpen je de keuken te bouwen die volledig voldoet aan jouw wensen.

Aan de slag met je keukenproject.

Heb je nagedacht over hoe je je keuken vandaag gebruikt? We werken in de keuken meestal in dezelfde patronen. Denk eraan na te denken over de manieren waarop je de nieuwe keuken gaat gebruiken.
Kviks eigen concept

De Conversatiekeuken®.

In 1999 introduceerden we de Conversatiekeuken®. De filosofie erachter is eenvoudig: de keuken staat centraal in je leven en je woning. Het is in de keuken dat we samenkomen om te koken, te lachen, spelletjes te spelen en diepe gesprekken te voeren. Het is hier dat we de voorbije jaren naar kantoor en school gingen. Het is hier dat dagelijkse klusjes een moment worden om bij een kopje koffie op adem te komen. Het is hier dat we samenzitten met vrienden en familie en de drukte en stress even vergeten. Het is hier dat de dagelijkse magie plaatsvindt. Het is de kamer waar iedereen wil zijn. 

Meer over de Conversatiekeuken®

Veelgestelde vragen over keukens.

Een nieuwe keuken is een groot, soms overweldigend project. Er is zoveel om rekening mee te houden. Deze vragen krijgen we vaak:

Inspiratie van Instagram.

@ms.hjem

BORDO black

@sm.hjem

MANO white

@villa_ekholt

VEDA dark oak

@villa.frosakull

CIMA light oak

@detlillaradhuset

PRATO dark grey

@tonjelohndal

TINTA white

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.