Wij bedachten het concept in 1998

De Kvik Leefkeuken®

Zwart keuken met keukeneiland en gekleurde zwarte fronten

MANO dark grey

€ 11.072,-

Welkom in de betoverende wereld van de Kvik Leefkeuken®! Ons vurige voornemen om de keukensector radicaal te veranderen, leidde tot baanbrekende ideeën en producten, geïnspireerd door de ervaringen van echte mensen in hun keuken.

In 1998 onthulden we het concept van de Kvik Leefkeuken®, een gepatenteerd idee dat zo revolutionair was dat het nu alom gebruikt wordt. De filosofie? De inrichting van een ruimte waarin de keuken het centrale, kloppende hart van de woning wordt. Ze wordt een ontmoetingsplek waar we samen koken, lachen, diepe gesprekken voeren … en leven!

De Kvik Leefkeuken® nodigt je uit te genieten van de kleine pleziertjes, zoals koffie drinken, een boek lezen, spelletjes spelen of dansen op je favoriete playlist (of een van de onze) terwijl je culinaire hoogstandjes bereidt. Hier worden alledaagse taferelen buitengewoon en veranderen weekends in magische momenten. Het is de ruimte waar iedereen wil zijn, om de ups en downs van het leven te delen en onvergetelijke herinneringen te maken.

Klaar om de betoverende charme van de Kvik Leefkeuken® te ontdekken en van je huis een oase van gezelligheid en plezier te maken? Lees verder en duik in het avontuur!

De beste plek om de Kvik Leefkeuken® te ontwerpen is bij je thuis.

Als je een Kvik-thuisafspraak boekt, komt een van onze keukenspecialisten bij je thuis om het plannen van je droomkeuken op te starten. Door fysiek aanwezig te zijn in de ruimte, kunnen we de best mogelijke oplossingen bedenken voor het plannen van een keuken vol gezellige momenten.

Wat is er zo kenmerkend aan een Kvik Leefkeuken®?

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.780,-

Bekijk Broken Love

Bekijk Pancakes

Bekijk Cookies

Wij bedachten het concept — jij zet ze naar je hand.

De wereld is veranderd sinds 1998, net als ons dagelijkse leven. In ons drukke en gejaagde tempo moet de keuken voldoen aan steeds meer eisen en noden. Terwijl de ene kookt, beantwoordt de andere zijn e-mails, hangt een tiener rond met zijn smartphone en zit een jongere zus of broer huiswerk te maken aan tafel.

Maar ondanks onze eigen, unieke levensstijl en voorkeuren blijft één gegeven onveranderd: de keuken is de plek waar we elkaar na een drukke dag terugvinden. We snakken naar een oase van rust, een plek waar we op adem komen, weer aansluiting vinden met elkaar en fijne gesprekken voeren. De Kvik Leefkeuken® blijft dat gekoesterde toevluchtsoord, de ruimte waar iedereen naar verlangt.

De Kvik Leefkeuken® is geen fysiek product, maar een filosofie voor een keukenontwerp dat naadloos in het leven van mensen past, vandaag en morgen.

— Kvik Product Design Team

Meer dan een eiland.

De Kvik Leefkeuken® reikt verder dan het eiland. Verbinding gebeurt hier op alle vlakken. Hoewel de spoelbak in een echte Kvik Leefkeuken® naar de kamer is gericht, kan deze opstelling verschillende vormen aannemen, zoals een schiereiland of hoefijzervorm.

Zelfs in een beperkte ruimte kun je sociale elementen in je keuken integreren. Denk maar aan een kruk aan het uiteinde van het aanrecht, om er huiswerk te maken of wat te babbelen met een glaasje wijn erbij. Of richt een gezellig hoekje met een bank of loungezone in, waar familie en vrienden zitten terwijl jij in de potten en pannen roert.

Voor het ontwerp van je perfecte Kvik Leefkeuken® moet je niet verder kijken dan je eigen woning. Maak een afspraak met een van onze keukenexperts, die dan bij jou thuis komt om je keukendroom tot leven te brengen.

Vind het juiste keukeneiland

Muziek voor bij je gezellige momenten

Dans op het ritme van je culinaire reis in je eigen Kvik Leefkeuken® met onze exclusieve Spotify-playlists! Deze drie zorgvuldig samengestelde soundtracks sudderen, pruttelen en serveren de perfecte vibes voor elk onvergetelijk moment in je Kvik Leefkeuken®. Maak je een casual etentje klaar op vrijdagavond? Bak je koekjes? Of pancakes om middernacht? Onze playlists zijn het geheime ingrediënt dat deze momenten nog mooier maakt. Benieuwd geworden? Klik verder en ontdek het stuk in perfecte harmonie met je keukenavontuur!

Muziek voor gezellige momenten