Kvik B2B

De perfecte partner voor je volgende project.

Sinds onze oprichting in 1983 zijn we steeds een betrouwbare partner geweest voor b2b-klanten. Ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: een compromisloze behoefte aan uitstekende service, hoogstaande kwaliteit, interessante prijzen en topdesign. Met ruim 180 winkels in 13 landen staan we garant voor een ongeëvenaard niveau van service en design. Je werkt samen met een winkel in jouw regio en krijgt daar je eigen contactpersoon toegewezen, iemand die jou en je project kent en het van begin tot eind opvolgt. Wij helpen je, of je nu een eengezinswoning renoveert of een complex met 120 appartementen bouwt of een heel flatgebouw met keukens en badkamers renoveert voor een woningcorporatie.

We zijn flexibel en servicegericht. We leveren snel de hoogwaardige keukens waar je klanten op rekenen. Vier op vijf klanten zouden opnieuw voor ons kiezen.

Kvik levert altijd kwaliteit op het juiste moment.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS
Klaar?

Praat met onze experts.

Vind een winkel in jouw buurt of neem contact met ons op om je project toe te lichten. Wij brengen je dan in contact met de winkel die het dichtst bij jouw project ligt.

Vind een winkel in jouw buurt

Wij geloven rotsvast in de kwaliteit van onze producten

5

jaar garantie op werkbladen.

Garantie op werkbladen

We hebben een breed aanbod werkbladen die passen bij onze keukendesigns en jouw levensstijl. Bewonder ze hier.

10

jaar garantie op kasten, deuren en schuifdeuren.

Garantie op kasten, deuren en schuifdeuren

Dit garantiebeleid is niet alleen van toepassing op onze keukenproducten, maar ook op alle deuren van badkamermeubels en dressings, waaronder ook Module16-elementen, Vario19-bouwsysteem en schuifdeuren. Ontdek onze op maat gemaakte dressings.

25

jaar garantie op bewegende onderdelen.

Garantie op bewegende onderdelen

De scharnieren, laderails, wieltjes en andere bewegende onderdelen van onze keukens, badkamers en maatkasten zijn oerdegelijk. Maar als ze toch zouden verslijten, kun je op beide oren slapen.

Wij kregen het Deense Indoor Climate Label.

We slaagden voor een hele reeks testen en mochten het Deense Indoor Climate Label opspelden. Dit verzekert een beter binnenklimaat wanneer je voor je keuken, badkamer of maatkast voor ons kiest.

Het Indoor Climate Label bepaalt eisen voor de impact van de producten op de kwaliteit van de binnenlucht. Het verschilt dus van ecolabels zoals The Nordic Ecolabel, dat in grotere mate eisen stelt op het vlak van productie en afvalverwerking, en in mindere mate op de impact die het dagelijks gebruik van de producten heeft op de luchtkwaliteit binnenshuis.

De materialen van de producten met het Indoor Climate Label ondergingen dus uitgebreide tests voor ontgassing, luchtafgifte en irritatie.

Ontdek meer over het Deense Indoor Climate Label
Hout in onze producten

FSC® gecertificeerd hout.

Al het hout in onze producten is FSC-gecertificeerd. En vanaf 2021 geldt dat ook voor al onze houten werkbladen, met uitzondering van bamboe. FSC staat voor Forest Stewardship Council®, een internationaal certificeringsorgaan.

Het certificaat garandeert dat het hout van de keuken uit duurzaam beheerde bossen komt. Het draagt ook bij tot betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking in bosgebieden wereldwijd. 

Lees meer over FSC
Klaar?

Praat met onze experts.

Vind een winkel in jouw buurt of neem contact met ons op om je project toe te lichten. Wij brengen je dan in contact met de winkel die het dichtst bij jouw project ligt.

Vind een winkel in jouw buurt

Wij helpen -- wie je ook bent.

— Appartementen en huisvestingsmaatschappijen.

Gaat je huisvestingsmaatschappij enkele keukens vernieuwen? Of zijn alle keukens in je eigendom aan een opknapbeurt toe? Wij helpen je graag! Sinds 1983 ondersteunen wij huisvestingsmaatschappijen in de overheids- en privésector met de modernisering en renovatie van hun keukens. We leveren keukens voor nieuwbouwprojecten en renovaties van meerdere appartementen en huurwoningen. We leveren en installeren grote volumes snel en flexibel. Bij grotere projecten staan we erom bekend dat we een keuken per dag kunnen afwerken.

— Architecten.

Ontwerp je mooie, hoogwaardige woningen? De look, de lijnen en materialen moeten perfect in evenwicht zijn om je visie tot leven te wekken. En daar hoort ook de keuken bij. Het is een belangrijk, centraal element in je project en de woning van je klant. Omdat wij wekelijks leveren, kunnen wij je klanten de keuken van hun dromen bezorgen. We hebben zelfs bijpassende badkamers en dressings! In een Kvik-winkel in de buurt van je project mag je rekenen op een ervaren partner die architecten al sinds 1983 helpt in hun zoektocht naar Deense designkeukens die aansluiten op hun visie.

-- van kleine bouwbedrijven tot grote aannemers.

— Bouwbedrijven en schrijnwerkers.

Ben je voor je individuele of kleinere renovatieprojecten op zoek naar een betrouwbare, flexibele partner met jaren ervaring in de levering van keukens? Iemand waarvan je zeker bent dat die de klus kan klaren? Die je kunt bellen voor een snelle vervanging van een beschadigd front? Eén contactpersoon die jou en je bedrijf kent? Die partner is je plaatselijke Kvik-winkel. Sinds 1983 vertrouwen schrijnwerkers en bouwbedrijven op Kvik als ze een kwaliteitsvolle keuken voor hun klanten nodig hebben. Lees verder en ontdek hoe wij samen een oplossing vinden die jouw klanten gelukkig maakt.

— Aannemers.

Bouw je hoogwaardige woningen en woonprojecten? Wil je een kwaliteitsvolle Deense designkeuken die je veeleisende klanten de mogelijkheid biedt tot een upgrade? Onze winkels krijgen wekelijkse leveringen om een snelle installatie te kunnen verzekeren. Bij een bouwproject komt heel wat kijken. Het hele plaatje moet kloppen. Wij begrijpen dus heel goed dat je rekent op een stipte levering en gedetailleerde offertes. Wij leveren keukenoplossingen aan aannemers sinds 1983. We weten dus perfect wat je nodig hebt. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.