AVOLIA clay

€ 9.861,-

Een keuken met goede intenties

— vereist certificaten

Forest Stewardship Council®

FSC® is een non-profit boscertificeringssysteem en wereldleider in duurzaam bosbeheer. We gebruikten in 2013 voor het eerst FSC®-gecertificeerd hout in onze ontwerpen. Vandaag zijn al onze producten gemaakt van materiaal uit verantwoord beheerde, FSC®-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen.

FSC® heeft 10 basisprincipes waarop alle FSC®-boscertificeringen over de hele wereld steunen. Via die principes stelt FSC® eisen voor een sociaal, ecologisch en economisch verantwoord bosbeheer. Dat betekent dat de bossen de tijd krijgen om zich te vernieuwen. Zo zullen er altijd bossen op onze planeet zijn. Flora en fauna worden op dezelfde manier beschermd, net als de rechten van de gemeenschappen die in en rond de bossen leven. De arbeiders in die bossen krijgen allemaal een eerlijk loon en werken in veilige omstandigheden. 

Onze licentiecode is FSC® C104647 

Wil je meer weten over FSC®?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons gebruik van FSC-producten.

Onze afdeling Kwaliteitscontrole

Dennis Frank Brokholm, Kwaliteitsingenieur

Tel.: +45 20 98 44 20
E-mail: dbr@kvik.com

Vertegenwoordiger van Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tel.: 28 78 08 19.
E-mail: loa@fsc.dk 

Indoor Climate Label

Onze producten zijn bekroond met een Deens Indoor Climate certificaat. Die labels voor het binnenklimaat garanderen dat alle materialen in je keuken uitvoerig werden getest op ontgassing en luchtafgifte, maar ook op irritatiefactoren. Zo ben je zeker van een beter binnenklimaat wanneer je voor je keuken, badkamer of dressing voor Kvik kiest.

Het binnenklimaatlabel bepaalt eisen voor de impact van de producten op de luchtkwaliteit. Het verschilt dus van milieulabels zoals The Nordic Ecolabel, dat in grotere mate eisen stelt op het vlak van productie en afvalverwerking, en in mindere mate focust op de impact van het dagelijks gebruik van de producten op de luchtkwaliteit in huis.

Certificaat nr. 110

Ontdek meer over het Deense Indoor Climate certification
We zijn een gecertificeerd

— Great Place to Work®

We doen meer dan keukens, badkamers en dressings verkopen. We creëren ook een omgeving voor innovatie, samenwerking en groei. Ons geheime ingrediënt? Een bloeiende bedrijfscultuur die onze mensen en hun unieke bijdragen viert. Hier ben je niet zomaar een werknemer. Je maakt deel uit van onze cultuur. We vieren samen overwinningen, leren uit tegenslagen en groeien samen, zodat we een bloeiende bedrijfscultuur kunnen creëren die ernaar streeft om een fantastische werkplek te zijn, met tevreden werknemers, gelijkheid en uiteraard veiligheid.

We meten onze prestaties systematisch met werknemersenquêtes en persoonlijke gesprekken, omdat we geloven dat het altijd beter kan. We luisteren naar onze teams, waarderen hun inzichten en creëren een ruimte waar elke stem belangrijk is. En daarom zijn we een gecertificeerde Great Place to Work®.

Sluit je aan bij ons team

93% van de werknemers vindt dit al bij al een fantastische plek om te werken.

— Great Place to Work®

Kvik-keukens hebben misschien allemaal een ander design … Maar ze hebben één ding gemeen: al het nieuwe hout dat erin zit is gecertificeerd. We gebruiken twee verschillende, wereldwijde certificeringsinstanties: FSC® en PEFC™. Ze zetten zich in voor een mlieuvriendelijk, sociaal voordelig en economisch leefbaar beheer van de bossen in de hele wereld.

We zetten actieve stappen zodat je trots kunt zijn op de materialen in je nieuwe keuken, welk ontwerp je ook kiest. 

Wil je meer weten over keukens met goede intenties?