Kleuren voor fronten

CIMA -- eiken op zijn best.

Je denkt waarschijnlijk dat je eikenhout kent. Het is dat traag groeiend hardhout uit de tijd van de ridders. Sterk, met een massief design. Maar dan maak je kennis met Cima. De naam betekent ’top’. En dat is precies wat Cima is in je keuken! Bewonder vooral het lichte, bijna luchtige gevoel dat zo kenmerkend is voor Deens design.

CIMA

Authentiek eiken -- van nature edel.

Eik is duurzaam in gebruik, wonderlijk natuurlijk en voelt authentiek aan. Maar het groeit traag en is duur. We vroegen onze designers om een keuken in massief eikenhout met een moderne look & feel te ontwerpen, maar dan voor de verrassend lage prijs die wij altijd beloven. Ze bedachten Cima en een ambachtelijke techniek waarin massief eiken en fineer worden gecombineerd. Perfecte natuurlijke aders en een weelderige eindkorrel - of eiken bovenop eiken. Het resultaat is Cima. Bewonder en ervaar het zelf, in al zijn natuurlijke pracht.

Tussen de lijnen -- warm en gloeiend.

Het gebruik van profielen en strakke lijnen is zo eenvoudig en rijk in de praktische functionaliteit die zo typisch is voor Deens design. Puur en geometrisch, en toch levendig door het spel van licht en schaduw. Je vingers sluiten zich perfect rond het massief eiken dat de warme houtkleur bijna uitwaaiert als veren aan een vleugel wanneer je naar de deurtjes en lades grijpt. Het ontwerp is stabiel en zelfverzekerd. De greeploze stijl doet zelfs geen deurtjes of lades vermoeden. Enkel natuurlijk eiken.

CIMA light oak

€ 9.953,-

Elegante expressie -- een moderne klassieker in elke vezel.

Cima dankt zijn elegante look aan een constructie van massief eiken met daarop zorgvuldig uitgekozen eikenfineer dat de sierlijke aders in oud eiken prachtig illustreert. De volle, warme tinten in Cima's eiken worden nog warmer in combinatie met een contrasterend materiaal.


Leg er bijvoorbeeld een werkblad in zwart keramiek of wit laminaat op, als klassieke blikvangers. Jouw voorkeur en persoonlijke stijl zullen je wel leiden. Maar we raden je toch aan een ontmoeting te plannen om Cima in licht of donker eiken aan den lijve te ontdekken.

Bekijk alle werkbladen

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

De magie van de Kvik Leefkeuken® schuilt niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin steekt. Het is het hartelijke gelach dat weerklinkt tijdens een etentje met familie, de troostende stilte bij een snack in de late avond, samen uitkijken naar de cake die in de oven staat te rijzen, en het stiekeme gefluister en gegiechel bij een kopje thee midden in de nacht. Elke keuken kan een Kvik Leefkeuken® zijn, of het er nu een voor twee of voor een druk gezin is.

Het zijn je verhalen, je gedeelde avonturen en je gekoesterde herinneringen die de keuken tot leven brengen. Dus haal er plezier, gesprekken en verbinding bij. En kijk hoe je keuken uitgroeit tot het hart van je huis, tot een echte Kvik Leefkeuken®.

Meer over de Kvik Leefkeuken®

Beleef Cima -- maak een statement in je woning.

CIMA dark oak

€ 10.472,-

CIMA -- eiken op zijn best.

CIMA light oak

€ 9.953,-

Ontdek meer keukenontwerpen.

Bekijk alle keukenontwerpen

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Ontdek meer keukenontwerpen van Kvik.

Bekijk alle keukenontwerpen