00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

Kies kleuren
Kleuren voor fronten
Kleuren voor handgrepen

VEDA -- ongecompliceerd en elegant.

Veda past naadloos in je dagelijkse leven. Dat is weer een zorg minder. Deze keuken is minimalistisch en tijdloos dankzij goed doordacht Deens design. En ze is nog praktisch en ergonomisch ook! Beter nog: dit is de meest duurzame keuken die we ooit maakten, want ze bestaat uit gerecycleerde petflessen en gerecycleerde houtvezel. Zo geniet je nog vele jaren met een gerust gemoed van je keuken. Zoals we al zeiden: weer een zorg minder!

VEDA

Ongecompliceerde eenvoud -- het beste van Deens design.

Veda is geïnspireerd op het steeds veranderende Deense landschap. De vijf kleuren – strak wit, mosgroen, lichtgrijs, donker en licht eiken – scheppen allemaal een rustgevende sfeer. En het tegenovergestelde van het Deense weer - de ongecompliceerde eenvoud van Deens design. Veda ademt stijlvolle functionaliteit en past naadloos in je woning. Ze wordt als het ware een deel van het gezin.

De keuze is aan jou -- kies je eigen finishing touch.

Kies je favorieten uit onze ergonomische handgrepen en maak je keuken net zo uniek als jijzelf. Modern, minimalistisch, industrieel of klassiek … Elke handgreep is een opvallende en praktische aanvulling op je nieuwe keuken. Of ga je liever greeploos? Veda Touch is geworteld in minimalistische eenvoud. Met haar slim, greeploos design krijg je zo luxe voor een verrassend lage prijs. Dit functionele ontwerp geeft je keuken een gestroomlijnde look. Je opent deuren en lades met een zachte druk van je vingers, knie of zelfs heup.

Gerecycleerde materialen — door en door duurzaam.

We zijn een ambitieus bedrijf, in alles wat we doen. We willen je dan ook de meest duurzame keuken mogelijk bieden. De kern van Veda bestaat uit gerecycleerde houtvezel. Onze folies zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen. De houten fronten zijn FSC-gecertificeerd, wat betekent dat al het hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Met deze hoogwaardige fronten van gerecycleerde materialen en verantwoord gekapt hout zit duurzaamheid inbegrepen in de prijs. En als je op een dag toch aan verandering toe bent, dan kun je 99% van de keuken recycleren. Je laat dus geen voetafdruk na.

Lees hier meer over onze duurzaamheidsmissie

Beleef VEDA -- voor jouw woning.

Touch green

€ 2.972,-

VEDA -- ongecompliceerd en elegant.

white

€ 8.605,-

VEDA -- niet alleen voor je keuken.

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Bekijk alle keukenontwerpen

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.