Kies kleuren
Kleuren voor fronten

MANO -- de originele gezellige keuken.

Mano is ons paradepaardje. Ze werd onvermoeibaar geperfectioneerd, op basis van jouw levensstijl. Elk onderdeel van deze keuken ademt Deens design - eenvoud, slimme oplossingen en eindeloze mogelijkheden. Het is de originele gezellige keuken, daar waar tot in de late uurtjes grote gesprekken worden gevoerd, waar wordt gelachen en geleefd.

MANO

Verfijnd tot in de perfectie — klassiek Deens design.

Mano is gestoeld op Deense designtradities. Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand. Dit is Deens design op zijn best, met eindeloze mogelijkheden, doordacht vakmanschap en een klassieke look. Mano is verkrijgbaar in een luxueus, mat donkergrijs, maar ook in klassiek mat wit en zwart hout. Met Mano kies je voor duurzaam en ecologisch, want de witte en donkergrijze fronten zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen.

Perfect in de hand.

Mano betekent ‘hand‘ in het Italiaans. Want wat Mano zo uniek maakt, is zijn slimme, ingebouwde handgrepen. Door de jaren heen perfectioneerden we deze handgrepen en verbeterden we hun ergonomie. Zo past je hand er perfect in als je de laden en deuren opent!

Blijven gaan -- met doorlopende lijnen.

Voor Mano kiezen, is kiezen voor compromisloos design. Met Mano kun je de prachtige lijnen in het hele design doortrekken, hoe je de kasten ook combineert. Of je nu in een moderne loft of in een klassieke gezinswoning woont: Mano in je keuken is liefde op het eerste gezicht.

Beleef MANO -- Deens design en vakmanschap op zijn best.

MANO -- de originele gezellige keuken.

MANO -- niet alleen voor je keuken.

— -- voor de wasruimte.

Waarom zou je wasruimte er niet stijlvol kunnen uitzien? De opbergmogelijkheden van Mano zijn praktisch en mooi.

— -- voor de badkamer.

Met zes verschillende opties vind je altijd de perfecte MANO-oplossing voor jouw badkamer.

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.