Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad
Kleuren voor fronten

MANO — tot in de puntjes afgewerkt.

Maak kennis met Mano, ons geliefde meesterwerk. Een keuken die met de grootste zorg werd ontworpen en afgewerkt, zodat ze perfect past bij jouw levensstijl. Alle hoekjes en gaatjes weerspiegelen het Deense designethos waar je zo van bent gaan houden — pure eenvoud, ingenieuze oplossingen en grenzeloze mogelijkheden. Voel de magie terwijl je vingertoppen glijden over de subtiel geïntegreerde handgrepen, op maat gemaakt voor jouw gemak.Geniet van onze ruime keuze, want Mano bestaat in verschillende kleuren — helder wit, krachtig zwart hout, diep donkergrijs en warm arizona beige. Mano is niet alleen adembenemend mooi, maar ook gemaakt van gerecycleerde materialen: een duurzame en bestendige optie die je met trots kunt doorgeven aan de komende generaties.

MANO

Tot in de puntjes afgewerkt — klassiek Deens design.

Omarm de harmonie van tijdloze Deense elegantie met Mano - een pure belichaming van Deense designtradities, waar schoonheid en functionaliteit hand in hand gaan. Oneindige mogelijkheden, gedegen vakmanschap en een onmiskenbare aantrekkingskracht … Mano is het summum van Deens design.

Laat je betoveren door het nieuwe kleurenpalet van Mano. Voel de warmte van het fluweelachtige arizona beige, de heerlijke verfijndheid van mat donkergrijs en de tijdloze charme van klassiek wit of zwart hout.

Met Mano maak je een duurzame keuze, want de arizona beige, witte en donkergrijze fronten zijn gemaakt van gerecycleerde PET-flessen en het zwarte hout is afkomstig uit gecertificeerde duurzame bosbouw.

Zwart keuken met keukeneiland en gekleurde zwarte fronten

MANO dark grey

€ 11.072,-

Past perfect in de hand.

In het hart van Mano, wat hand betekent in het Italiaans, gaat een prachtige synergie schuil van vorm en functie. Het geheim van Mano's aantrekkingskracht zit ‘m in de zorgvuldig ontworpen, perfect geïntegreerde handgrepen. In de loop der jaren gaven we deze handgrepen vorm met zulke precisie en zorg dat ze een toonbeeld van ergonomische perfectie zijn geworden. Elke keer dat je je hand uitsteekt om een deurtje of lade te openen, wordt de perfecte bondgenoot gevonden in deze handgrepen, die een harmonieuze combinatie van esthetische aantrekkingskracht en praktisch design zijn. Dit is waar een goed doordacht ontwerp uitmondt in perfecte harmonie, wat jouw ervaring met Mano geslaagd maakt.

 

Ononderbroken — met doorlopende lijnen.

Wanneer je voor Mano kiest, omarm je een ontwerpfilosofie die geen water bij de wijn doet, waar vorm en functionaliteit elkaar vinden in volmaakte harmonie. Wat Mano ook zo fascinerend maakt, is dat de elegante lijnen overal worden doorgetrokken, waar de kasten ook staan.

De prachtige doorlopende lijnen geven het design een unieke cadans en creëren zo een feilloze en meeslepende visuele symfonie. Deze eigenschap maakt dat Mano elke keuken siert met zijn tijdloze schoonheid, of dat nu in een moderne loft of een charmante, klassieke gezinswoning is. Zo combineert Mano in elk detail een goed doordacht ontwerp en onberispelijke functionaliteit, waardoor een keukenruimte ontstaat waar je helemaal weg van zult zijn.

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

We bedachten de Kvik Leefkeuken® in 1998 vanuit onze diepgaande kennis van hoe het leven wordt geleefd in de keuken. Het concept werkt nog altijd, omdat het in elke levensstijl en woning past. Elk van onze keukens kan een Kvik Leefkeuken® zijn. Maar Mano doet dat toch nog het best.

Meer weten over de Kvik Leefkeuken®?

de Kvik Leefkeuken®

Beleef MANO -- Deens design en vakmanschap op zijn best.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.780,-

Zwart keuken met keukeneiland en gekleurde zwarte fronten
Zwarte houten keuken met keukeneiland

MANO sera

€ 8.842,-

MANO -- omdat in een keuken vooral wordt geleefd.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.780,-

MANO -- niet alleen voor je keuken.

— -- creëer de perfecte dressing.

Maak van Mano een blikvanger in je slaapkamer en krijg er massa’s opbergruimte bij.

— -- een oase in de badkamer.

Haal het karakter van Mano ook naar je badkamer.

Ontdek onze andere keukendesigns.

Designs