BORDO -- design en functionaliteit voor een verrassend lage prijs.

Praktisch en modern in zowel design als kleur. Bordo illustreert Deens design voor een verrassend lage prijs. Het ultramatte oppervlak met anti-vingerafdruktechnologie is gemaakt van gerecycleerde petflessen. Praktisch en mooi tegelijk, zoals we dat van Deens design gewoon zijn. Bordo steelt op zich de show, voor een verrassend lage prijs. Maar het is ook de perfecte keuken om te combineren met een opvallend element, zoals een keukeneiland in een ander design.

BORDO

Zwart -- hou het eenvoudig.

Zwart is basic, maar op de best mogelijke manier. Bordo is altijd zwart geweest. Zwart maakt een statement en is tegelijk een neutrale achtergrond voor kleur of een opvallend element, zoals een keukeneiland in een van onze andere designs. Maar het staat ook goed op zichzelf als je een volledige keuken in Bordo wilt. Het is echt jouw keuze.  

Ultramat -- om makkelijk schoon te maken.

Bordo heeft een ultramat oppervlak van gerecycleerde pet met anti-vingerafdruktechnologie. Zo wordt het dagelijks gebruik zowel esthetisch als praktisch. Geen zorgen als je wat bloem morst of het deurtje opent met natte handen. Je veegt het zo af.

Druk je uit -- met onze handgrepen.

Met onze families van handgrepen druk je je persoonlijke stijl uit, of dat nu modern, industrieel, klassiek of minimalistisch is. Ze zien er allemaal fantastisch uit op Bordo. We hebben ook stijlvolle kranen waarmee je de look van het Bordo-design naadloos doortrekt. Je geeft deze betaalbare keuken dus moeiteloos een persoonlijke touch. 

BORDO -- design en functionaliteit voor een verrassend lage prijs.

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Alle keukenreeksen