Kleuren voor fronten

BORDO -- schoonheid en functionaliteit voor een verrassend lage prijs.

Beeld het je eens in: een keuken die je stijl weerspiegelt, je budget respecteert en milieuvriendelijk is. De Bordo-ervaring die we speciaal voor jou creëerden!Bordo haalt de schoonheid van Deens design in je huis, voor een verrassend lage prijs. Het is een mix van modern design en een palet van aardse kleuren, zorgvuldig uitgekozen om je keuken een frisse, hedendaagse look te bezorgen. Het beste moet nog komen: de hele keuken bestaat uit gerecycleerde en recycleerbare materialen. Met Bordo maak je dus een keuze die goed is voor jou én je geweten.

BORDO

Deens design — moderne kleuren.

Klaar om je stempel te drukken op je leefruimte? Dompel je onder in ons moderne Bordo-kleurenpalet. We hebben alles, gaande van de elegante finesse van black, de aardse warmte van clay, de zonnige charme van arizona beige, de serene rust van blue en cool, modern london grey evenals klassiek white. Het is als een regenboog in aardetinten die voor het grijpen ligt en staat te popelen om je huis te transformeren in een wereld van jouw keuze!

Ultramat — om makkelijk schoon te maken.

Bordo heeft een ultramat oppervlak van gerecycleerde PET met anti-vingerafdruktechnologie. Dit oppervlak is duurzamer dan geverfde fronten. Zo wordt het dagelijks gebruik zowel esthetisch als praktisch. Geen zorgen als je wat bloem morst of het deurtje opent met natte handen. Je veegt het zo af.

Druk je persoonlijkheid uit — met kleur en ons handgrepengamma.

De verschillende matte kleuren van Bordo – klassiek black, modern clay, fluweelachtig arizona beige, rustgevend blue, elegant london grey en eenvoudig white – geven je woning een zeer diverse uitstraling. Ons handgrepengamma biedt de mogelijkheid om je eigen stijl uit te drukken, of die nu modern, industrieel, klassiek of minimalistisch is. We hebben ook stijlvolle, bijpassende kranen, waarmee je de look van het Bordo-design naadloos doortrekt tot je nieuwe keuken. Combineer het design met andere kleuren … Of geef er een persoonlijke draai aan met onze andere concepten, zoals onze open legplanken of kasten met ribbelglas.

Bekijk hier onze handgrepen

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

We bedachten de Kvik Leefkeuken® in 1998 vanuit onze diepgaande kennis van hoe het leven wordt geleefd in de keuken. Het concept werkt nog altijd, omdat het bij elke levensstijl en in elke woning past. Elk van onze keukens kan een Kvik Leefkeuken® zijn.

Meer weten over de Kvik Leefkeuken®?

Leefkeuken

Ervaar BORDO — bij jou thuis.

BORDO clay

€ 3.631,-

BORDO blue

€ 6.565,-

BORDO — schoonheid en gerecycleerde materialen voor een oprecht verrassend lage prijs.

BORDO clay

€ 3.631,-

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Ontdek onze andere keukendesigns.

Alle keukenreeksen