Catalogus en prijslijst.

Op zoek naar modern Deens design dat even mooi als praktisch is? Vind inspiratie in onze catalogussen. Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of dressing? Wij hebben het Deense design dat je nodig hebt. Zit je vast aan een budget? Kijk eens naar onze prijslijsten. Je zult versteld staan hoeveel Deens design je voor je geld krijgt. Neem er je iPad en een kopje koffie bij, open de catalogus en laat je inspireren. 

Liever het gevoel van echt papier? Haal een gedrukte catalogus af in een Kvik-winkel in je buurt. Je hoeft je daar niet schuldig over te voelen, want we gebruiken Lessbo's Scandia 2000-papier. Het is Cradle to Cradle® gecertificeerd op Gold-niveau, waardoor het een van de meest ecologische papiersoorten ter wereld is. 

Vind een winkel in jouw buurt.

Laat je inspireren door ons nieuws, designs en nog veel meer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende aanbiedingen, nieuws en nog veel meer in je inbox en op social media.

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met ons privacybeleid. Lees hier meer.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

AVOLIA clay

€ 9.862,-

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.