PAVIA -- een zee van rust.

Droom je van een Romeins bad, een Griekse spa of gewoon een ontspannende wellnessruimte in je eigen huis? Er is voor je badkamerontwerp geen beter klassiek vertrekpunt dan Pavia. Eén ruime, aan de muur gemonteerde oplossing voor al je accessoires en badkamerspullen. De rest is gewoon vrije vloerruimte voor jou.

PAVIA

PAVIA -- bevrijd je badkamervloer.

Is de ruimte beperkt? Kies dan voor elegantie. De rest volgt wel. Pavia is traditionele, lichte elegantie in de badkamer. Door de kenmerkende profielen met kaders zou je denken dat het marmer is. De enkele badkamerkast is ruim en aan de muur gemonteerd. Zo komt je prachtige vloer helemaal vrij. Zodra de ochtenddrukte voor je spiegel onder controle is, dienen zich elegante, nieuwe oplossingen en ideeën aan. Werk de look bijvoorbeeld af met een ingebouwde wastafel.  

 

Ontdek hier al onze wastafels

PAVIA -- jij bent baas over de details.

Als je van Pavia houdt, heb je misschien ook een voorkeur voor klassieke handgrepen. En nee, een handgreep is geen onbelangrijk detail. Het vierkante design op deze foto geeft een veilig en solide gevoel. Maar er zijn er zoveel om uit te kiezen. En hun effect op het eindresultaat is echt groot. Kom langs in een van onze showrooms, praat eens met een expert en ervaar de handgrepen zelf.

Bekijk hier onze selectie handgrepen

PAVIA -- in het grotere geheel.

Pavia is een klassiek, stijlvol design. En toch is het compleet duurzaam en volledig gemaakt van FSC-gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw. De duurzame folie aan het oppervlak is zelfs gemaakt van gerecycleerd pet. Pavia zal in zowel de badkamer als keuken een opvallende elegantie toevoegen aan je interieur, en dat voor een verrassend lage prijs.

Je kunt beginnen met een Pavia-badkamerkast onder je spiegel. Maar in een grotere badkamer maakt Pavia echt alles mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van hoge kasten voor je handdoeken en linnengoed? Kom gewoon langs in een van onze showrooms en praat met een expert. 

Plan je een complete renovatie of zelfs uitbreiding van je badkamer? Betrek daar dan in een vroeg stadium een van onze experts bij. De afspraak is gratis en vrijblijvend. Doucheoplossingen of marmeren tegels ga je bij ons niet vinden. Maar we werken wel samen met vaklui en aannemers die ons Deens design als basis nemen voor hun werk.

PAVIA white

€ 1.030,-

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk alle badkamerdesigns

PAVIA -- niet alleen voor je badkamer.

Bekijk alle keukendesigns
— -- een klassieker in je keuken.

Kies de klassieke look van Pavia voor keuken, badkamer en maatkast.

— Ontdek onze andere keukendesigns

Zoveel Deens design om uit te kiezen!

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.