Je favoriete ontwerpen in nieuwe kleuren.

Verken ze hier
 • Wij bedachten het concept van de Kvik LeefKeuken®

  Je hebt vast al gehoord van de Kvik LeefKeuken®. Maar wist je dat wij het concept bedachten in 1998? De filosofie erachter is eenvoudig: de keuken is het kloppende hart van de woning. Hier komen we samen om te koken, plezier te maken en diepe gesprekken te voeren. Het is een plek voor dagelijkse taken en koffiepauzes. Je kan er even op adem komen met een boek of er een gezelschapsspel spelen. En tijdens het koken kan je er meezingen met de radio. Hier wordt gelachen, geweend, gedanst en geleefd. Hier wordt het dagelijkse leven verrassend en het weekend magisch. Hier wil iedereen zijn. En leven.

  Meer over de Kvik Leefkeuken®

  AVOLIA clay

  € 9.862,-

 • Deens design -- verrassend lage prijzen.

  Onze zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens biedt de schoonheid, functionaliteit en moderne stijl waar je van droomt, en dit voor een betaalbare prijs. En met een scala aan kleuren – van klassiek wit tot mosgroen, van grijze tinten tot zwart en natuurlijk hout – blijven ze nog vele jaren tijdloos en prachtig in jouw woning. 

  Ontdek onze keukendesigns
  Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

  OMBRA green

  € 8.743,-

 • Duurzame keukenontwerpen — voor iedereen.

  We doen er alles aan om zoveel mogelijk gerecycleerde materialen in onze producten te gebruiken. Daarom gebruiken we gerecycleerd PET op onze fronten. We gebruiken ook gerecycleerd MDF en onze spaanplaat bestaat uit gerecycleerd materiaal. Al ons hout komt uit gecertificeerd duurzame bosbouw. Wij hechten veel belang aan het maken van producten die aan het einde van hun levensduur gerecycleerd kunnen worden. Bovendien geloven we dat duurzaamheid voor iedereen is, daarom zijn al onze keukens voorzien van tijdloze designs gemaakt van gerecycleerde materialen. Een nieuwe keuken is een goede keuze, vooral als je er een kiest die lang meegaat en kan worden gerecycleerd wanneer ze haar beste tijd heeft gehad. 

  Meer informatie over onze duurzaamheidsreis
  White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles