-- ontworpen met de volgende generatie in het achterhoofd.

Ontdek onze keukendesigns

Waar ben je in geïnteresseerd?

Ikbengeïnteresseerdin
enikwil
  • Deens design -- voor verrassend lage prijzen.

   Onze zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens geeft je de schoonheid, functionaliteit en moderne stijl waar je van droomt, voor een betaalbare prijs. En met een scala aan kleuren – van klassiek wit tot mosgroen of grijstinten en zwart tot natuurlijk hout – blijven ze nog vele jaren tijdloos en prachtig in jouw woning. 

   Ontdek onze keukendesigns
  • XL -- 15% meer opbergruimte dan gebruikelijk is in de sector, zonder meerprijs voor jou.

   Opbergruimte is altijd mooi meegenomen, ongeacht de grootte van je keuken. Daarom ontwierpen we onze XL-kasten.  Onze ontwerpers overlegden met de productie en bedachten een manier om je 15% meer opbergruimte te bieden dan gebruikelijk is in de sector, zonder dat jij daar een cent meer voor betaalt! Zo hebt je veel meer ruimte in je keuken. 

   Meer informatie over XL en XXL
  • Duurzame keukenontwerpen — voor ons allemaal.

   We zijn hier bij Kvik op een duurzaamheidsmissie. We dagen onszelf en onze leveranciers voortdurend uit om duurzame keuzes te maken. Daarom gebruiken we in veel van onze keukens een kern van gerecycleerde houtvezel. En daarom zijn al onze fronten met folie gemaakt van gerecycleerde petflessen. In elk front van 60 cm zitten 40 gerecycleerde petflessen. Zo verlengen we hun levensduur en bruikbaarheid en creëren we tegelijk een prachtig, duurzaam, makkelijk schoon te maken mat oppervlak. In de Veda op deze foto zitten 976 gerecycleerde petflessen!

   Meer informatie over onze duurzaamheidsreis