Bordo — Nu beschikbaar in london grey

Ontdek meer
 • Wij bedachten het concept van de Kvik LeefKeuken®

  Je hebt vast al gehoord van de Kvik LeefKeuken®. Maar wist je dat wij het concept bedachten in 1998? De filosofie erachter is eenvoudig: de keuken is het kloppende hart van de woning. Hier komen we samen om te koken, plezier te maken en diepe gesprekken te voeren. Het is een plek voor dagelijkse taken en koffiepauzes. Je kan er even op adem komen met een boek of er een gezelschapsspel spelen. En tijdens het koken kan je er meezingen met de radio. Hier wordt gelachen, geweend, gedanst en geleefd. Hier wordt het dagelijkse leven verrassend en het weekend magisch. Hier wil iedereen zijn. En leven.

  Meer over de Kvik Leefkeuken®
 • Deens design — verrassend lage prijzen.

  Onze zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens biedt de schoonheid, functionaliteit en moderne stijl waar je van droomt, en dit voor een betaalbare prijs. En met een scala aan kleuren – van klassiek wit tot mosgroen, van grijze tinten tot zwart en natuurlijk hout – blijven ze nog vele jaren tijdloos en prachtig in jouw woning. 

  Ontdek onze keukendesigns
  Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

  OMBRA green

  € 8.742,-

 • We kiezen zorgvuldig de materialen die we in onze keukens gebruiken

  We doen er alles aan om zoveel mogelijk gerecycleerde materialen in onze producten te gebruiken. Daarom gebruiken we gerecycleerde PET-folie op onze fronten. We gebruiken ook gerecycleerd MDF en onze spaanplaat is afkomstig van bronnen die hout recycleren. Dat betekent dat je nieuwe keuken een deel van je oude keuken kan bevatten! Al ons zuiver hout is afkomstig uit gecertificeerde duurzame bosbouw. We vinden het belangrijk om producten te maken die gerecycleerd kunnen worden eens ze het einde van hun gebruiksduur hebben bereikt. Bovendien denken we dat duurzaamheid er voor iedereen is. Daarom hebben al onze keukens tijdloze ontwerpen die gemaakt zijn van gerecycleerde materialen. Een nieuwe keuken kopen is een goede keuze, zeker als je kiest voor een keuken die lang meegaat en gerecycleerd kan worden als het tijd is om hem te vervangen.

  Meer informatie over onze duurzaamheidsreis
  White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles