Kleuren voor fronten

MANO

De badkamer is jouw oase waar je rustig wakker wordt of ‘s avonds alle stress van je afspoelt. Laat je kalmeren door Mano‘s eindeloze horizontale lijnen en fleur je dag op met een vleugje Deens design.

MANO

-- klassiek Deens design.

Mano is gestoeld op Deense designtradities. Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand. Dit is Deens design op zijn best, met eindeloze mogelijkheden, doordacht vakmanschap en een klassieke look. Het Mano-badmeubel is verkrijgbaar in klassiek wit, donkergrijs en zwart hout. Met Mano kies je voor duurzaam en ecologisch, want de witte en donkergrijze fronten zijn volledig gemaakt van gerecycleerde petflessen.

MANO white

€ 2.094,-

-- de perfecte handgrepen.

Mano betekent ‘hand‘ in het Italiaans. Want wat Mano zo uniek maakt, is zijn slimme, ingebouwde handgrepen. Door de jaren heen perfectioneerden we deze handgrepen en verbeterden we hun ergonomie. Zo past je hand er perfect in!

MANO sera

€ 1.571,-

-- de look van Mano doorheen je woning.

Je koos Mano voor je keuken. Waarom zou je deze ingetogen elegantie niet doortrekken naar je badkamer? De wekker gaat. Je strompelt slaperig naar de badkamer om je tanden te poetsen en wordt begroet door de rustgevende schoonheid van Mano. Beter kan je dag niet beginnen.

MANO -- niet alleen voor je badkamer.

Ontdek andere badkamerreeksen.

Alle badkamerreeksen

MANO -- niet alleen voor je badkamer.

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.