00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

CORISA — Opvallende luxe waarmee je de natuur in huis haalt.

Corisa werd exclusief voor ons ontworpen door het Deense designduo Says Who. Dit is een prachtige aanvulling op onze zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens. De verfijnde verticale lijnen ademen vakmanschap en luxe. Het natuurlijke eiken oppervlak straalt dan weer een uitnodigende warmte uit. De drang om met je vingers over de oppervlakken te gaan, zal onweerstaanbaar zijn. Het design introduceert een zinnenstrelend, visueel interessant, natuurlijk element dat perfect bij onze andere keukendesigns past, voor dat tikkeltje extra luxe. En dat zoals altijd voor een verrassend lage prijs.

CORISA

Luxueus Deens design.

Corisa werd ontworpen om je keuken een opvallende, luxueuze touch te geven. Haal de warmte van hout in huis, als de perfecte metgezel voor onze andere designs. Vul je keukeneilend of lades aan met hoge kasten in Corisa.

Een genot voor de vingers.

Ga met je vingertoppen over de fronten van Corisa en beleef een uniek zintuiglijk moment. Het warme hout en de strepen nodigen je vingers en ogen uit om wat langer te blijven hangen en van het eikenhout en zijn warme gloed te genieten.

Warm en modern hout.

De gelakte strepen in eikenfineer geven je interieur een warme, moderne sfeer. Hun verfijnde slanke lijnen en zorgvuldige details stralen exclusieve luxe uit.  Tegelijkertijd haalt het gestreepte houtpatroon ook de natuur in huis.

Ontdek de designs die perfect bij Corisa passen.

Designs