CORISA — Haal de natuur in huis met een vleugje luxe

Corisa werd exclusief voor ons ontworpen door het Deense designduo Says Who. Dit is een prachtige aanvulling op onze zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens – nu verkrijgbaar als een complete keuken. De verfijnde verticale lijnen ademen vakmanschap en luxe. Het natuurlijke eiken oppervlak straalt dan weer een uitnodigende warmte uit. De drang om met je vingers over de oppervlakken te gaan, zal onweerstaanbaar zijn. Het design introduceert een zinnenstrelend, visueel boeiend, natuurlijk element dat perfect bij onze andere keukendesigns past, voor dat tikkeltje extra luxe. En dat zoals altijd voor een verrassend lage prijs.

CORISA

Luxueus Deens design.

Corisa bezorgt je keuken een opvallende, luxueuze toets. Het is de perfecte manier om de warmte van hout naar binnen te halen en je woning in natuurlijke elegantie te hullen. En ze is nu verkrijgbaar als complete keuken! Geniet voortaan van een hele keuken in Corisa of mix en match met al onze keukenstijlen. 

Een genot voor de vingers.

Ga met je vingertoppen over de fronten van Corisa en beleef een uniek zintuiglijk moment. Het warme hout en de strepen nodigen je vingers en ogen uit om wat langer te blijven hangen en van het eikenhout en zijn warme gloed te genieten. 

Warm en modern hout.

De gelakte strepen in eikenfineer geven je interieur een warme, moderne sfeer. De verfijnde slanke lijnen en zorgvuldige details stralen exclusieve luxe uit. Tegelijkertijd haalt het gestreepte houtpatroon ook de natuur in huis. En wat dacht je van een keukeneiland? Combineer naar hartenlust met een ander design of hou het volledig op Corisa. Het kan allemaal! Twijfel je? Onze keukenexperts helpen je met veel plezier verder.

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

De magie van de Kvik Leefkeuken® schuilt niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin steekt. Het is het hartelijke gelach dat weerklinkt tijdens een etentje met familie, de troostende stilte bij een snack in de late avond, samen uitkijken naar de cake die in de oven staat te rijzen, en het stiekeme gefluister en gegiechel bij een kopje thee midden in de nacht. Elke keuken kan een Kvik Leefkeuken® zijn, of het er nu een voor twee of voor een druk gezin is.

Het zijn je verhalen, je gedeelde avonturen en je gekoesterde herinneringen die de keuken tot leven brengen. Dus haal er plezier, gesprekken en verbinding bij. En kijk hoe je keuken uitgroeit tot het hart van je huis, tot een echte Kvik Leefkeuken®.

Meer over de Kvik Leefkeuken®

AVOLIA clay

€ 9.861,-

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Ontdek de designs die perfect bij Corisa passen.

Designs