Kvik B2B

Architecten

De look, de lijnen, de kleuren en materialen … Ze moeten perfect in evenwicht zijn om jouw visie tot leven te wekken. En de keuken, badkamer en maatkasten spelen daarin een belangrijke rol!

Met ons krijg je een ervaren partner die architecten al sinds 1983 helpt hun visie op Deense designkeukens waar te maken.

Vragen die architecten vaak stellen.

Wij werken voortdurend samen met architecten en helpen ze hun visie voor de woning van hun klanten te realiseren. Dit zijn vragen die ze vaak stellen.

Vakkundig en gericht advies.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden, krijg je je eigen contactpersoon in een winkel in de buurt van je project. Samen met je keukenexpert ga je op zoek naar de ideale oplossing voor je klant.

Scherpe prijzen.

Je krijgt altijd scherpe prijzen op onze keukenoplossingen. Neem contact op met een Kvik-winkel in de buurt van je klant en wij bezorgen je een offerte op maat van je project.

Flexibiliteit.

Een krappe deadline of zeeën van tijd? Geen probleem. Wij kunnen alles aan. En de kwaliteit blijft hoog. Afhankelijk van jouw wensen, kunnen wij de opmetingen uitvoeren, de oude keuken afbreken (als er al een is) en de nieuwe plaatsen.

Stabiele levering.

De Kvik-winkel in je buurt heeft altijd producten in voorraad en krijgt wekelijkse leveringen. We kunnen dus de strakste deadline aan.

Oplossingen op maat.

Al onze Kvik-winkels hebben een eigen atelier dat je bestelling snel en vlot klaarmaakt.

Kvik reikt ons en onze klanten altijd fantastische oplossingen aan.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Werp een blik op onze producten.

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar je klanten van dromen. Laat ons je helpen om ze de keuken, badkamer en maatkast van hun dromen te geven.

Leer ons beter kennen.

— Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis, waarden en krijg wat feiten over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en we gaan nergens heen.

— Kvik B2B.

Meer informatie over Kvik B2B