Kvik B2B

Aannemers.

Bij een bouwproject komt heel wat kijken. Het hele plaatje moet kloppen. Wij begrijpen dus heel goed dat je rekent op een stipte levering en gedetailleerde offertes. Wij leveren keukenoplossingen aan aannemers sinds 1983. We weten dus wat je nodig hebt. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Vragen die aannemers vaak stellen.

We werken met veel aannemers en helpen ze de Deense designkeukens, badkamers en dressings te bieden die hun klanten willen. En dat altijd stipt op tijd en voor een verrassend lage prijs. Dit zijn de vragen die ze ons vaak stellen. 

Vakkundig en gericht advies.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden, krijg je je eigen contactpersoon in een winkel in de buurt van je project. Samen met je keukenexpert ga je op zoek naar de ideale oplossing voor je klant. 

Scherpe prijzen.

Je krijgt altijd scherpe prijzen op onze keukenoplossingen. Neem contact op met een Kvik-winkel in de buurt van je klant en wij bezorgen je een offerte op maat van je project.

Flexibiliteit.

Een krappe deadline of zeeën van tijd? Geen probleem. Wij kunnen alles aan. En de kwaliteit blijft hoog. Afhankelijk van jouw wensen, kunnen wij de opmetingen uitvoeren, de oude keuken afbreken (als er al een is) en de nieuwe plaatsen.

Stabiele levering.

De Kvik-winkel in je buurt heeft altijd producten in voorraad en krijgt wekelijkse leveringen. We kunnen dus de strakste deadline aan.

Oplossingen op maat.

Al onze Kvik-winkels hebben een eigen atelier dat je bestelling snel en vlot klaarmaakt.

Kvik reikt ons en onze klanten altijd fantastische oplossingen aan.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Werp een blik op onze producten.

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar je klanten van dromen. Laat ons je helpen om ze de keuken, badkamer en maatkast van hun dromen te geven.

Leer ons beter kennen.

— Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis, waarden en krijg wat feiten over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en we gaan nergens heen.

— Kvik B2B.

Meer informatie over Kvik B2B