Kvik B2B

Appartementen en woningbouwcorporaties

Gaat uw gebouw enkele keukens vernieuwen? Of zijn alle keukens in uw vastgoed aan een opknapbeurt toe? Wij helpen graag! We maken trouwens ook badkamers en maatkasten! Sinds 1983 werken we samen met publieke en private woningbouwcorporaties en gebouwbeheerders om hun flats te moderniseren en te renoveren.

Antwoorden op al uw vragen.

We werken samen met verschillende publieke en private woningbouwcorporaties en vastgoedbeheerders om hele blokken met keukens te renoveren. Een samenwerking met een winkel in uw regio biedt u een vlotte toegang tot het atelier en het magazijn van die winkel en verzekert u van wekelijkse leveringen. Zo blijft u perfect op schema met uw opleveringen! U vraagt zich vast af hoe dit in zijn werk gaat.

Deskundig en gericht advies.

Om u zo goed mogelijk te helpen, krijgt u bij Kvik uw eigen contactpersoon toegewezen. Samen met uw keukenexpert vindt u de gedroomde oplossing voor uw woningbouwcorporatie of flatgebouw.

Scherpe prijzen.

U krijgt altijd scherpe prijzen op onze keukenoplossingen. Bel of mail ons. Wij vertellen u er graag meer over!

Flexibiliteit.

Een krappe deadline of zeeën van tijd? Geen probleem, wij kunnen alles aan. En kwaliteit hoort daar uiteraard bij. Afhankelijk van wat u nodig hebt, kunnen wij de opmetingen doen, de oude keukens afbreken en de nieuwe installeren.

Stabiele levering.

Wij hebben altijd producten op voorraad. Scherpe deadlines schrikken ons dus niet af.

Oplossingen op maat.

Al onze Kvik-winkels hebben een eigen atelier dat uw bestelling snel en vlot klaarmaakt.

Kvik biedt ons en onze klanten fantastische oplossingen.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Werp een blik op onze producten.

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar uw klanten van dromen. Laat ons u helpen om ze de keuken, badkamer en maatkast van hun dromen te geven.

Leer ons beter kennen.

— Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis en waarden en ontdek enkele weetjes over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en zijn van plan daar nog vele jaren bovenop te doen.

— Kvik B2B

Meer informatie over Kvik B2B