Kvik B2B

Schrijnwerkers en bouwbedrijven.

Op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in de levering van keukens voor individuele of kleinere projecten? Een partner die een stipte levering verzekert? Sinds 1983 vertrouwen schrijnwerkers en bouwbedrijven op ons als ze een kwaliteitsvolle keuken voor hun klanten nodig hebben.

Lees verder en ontdek hoe wij jou helpen met een oplossing die elke keer weer tevreden klanten oplevert.

Vlotte installatie -- gedetailleerde instructies.

Onze keukens zijn makkelijk en snel geplaatst. Het afgewerkte resultaat spreekt voor zichzelf. Om de plaatsing nog makkelijker te maken, staan al onze instructies online. Ben je visueel ingesteld? Bekijk onze korte filmpjes op je smartphone wanneer je het even niet meer weet.

Je vindt hier onze pdf’s met installatie-instructies

Wat kosten onze keukens?

De prijzen verschillen van model tot model. De keuze van het  werkblad en diverse elementen hebben ook een invloed op de uiteindelijke prijs. Neem contact met ons op. Je persoonlijke b2b-keukenexpert overloopt alle mogelijkheden met jou. Zo kun je je klanten verrassen met hoeveel cool Deens design ze voor deze prijs kunnen krijgen!

Vakkundig en gericht advies.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden, krijg je je eigen contactpersoon in een winkel in jouw buurt. Samen met je keukenexpert ga je op zoek naar de ideale oplossing voor je klant.

Scherpe prijzen.

Je krijgt altijd scherpe prijzen op onze keukenoplossingen. Neem contact op met een Kvik-winkel in de buurt van je klant en wij bezorgen je een offerte op maat van je project.

Vind een winkel

Flexibiliteit.

Een krappe deadline of zeeën van tijd? Geen probleem. Wij kunnen alles aan. En de kwaliteit blijft hoog. Afhankelijk van jouw wensen, kunnen wij de opmetingen uitvoeren, de oude keuken afbreken (als er al een is) en de nieuwe plaatsen.

Stabiele levering.

De Kvik-winkel in je buurt heeft altijd producten in voorraad en krijgt wekelijkse leveringen. We kunnen dus de strakste deadline aan.

Oplossingen op maat.

Al onze Kvik-winkels hebben een eigen atelier dat je bestelling snel en vlot klaarmaakt.

Kvik levert altijd kwaliteit op het juiste moment.

-- Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Werp een blik op onze producten.

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar je klanten van dromen. Laat ons je helpen om ze de keuken, badkamer of dressing van hun dromen te geven.

Leer ons beter kennen.

— Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis, waarden en krijg wat feiten over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en we gaan nergens heen.

— Kvik B2B.

Meer informatie over Kvik B2B