Kvik B2B

Schrijnwerkers en bouwbedrijven.

CIMA light oak

€ 9.856,-

Op zoek naar een partner met jarenlange ervaring in de levering van keukens voor individuele of kleinere projecten? Een partner die een stipte levering verzekert? Sinds 1983 vertrouwen schrijnwerkers en bouwbedrijven op ons als ze een kwaliteitsvolle keuken voor hun klanten nodig hebben.

Lees verder en ontdek hoe wij jou helpen met een oplossing die elke keer weer tevreden klanten oplevert.

Vlotte installatie -- gedetailleerde instructies.

Onze keukens zijn makkelijk en snel geplaatst. Het afgewerkte resultaat spreekt voor zichzelf. Om de plaatsing nog makkelijker te maken, staan al onze instructies online. Ben je visueel ingesteld? Bekijk onze korte filmpjes op je smartphone wanneer je het even niet meer weet.

Je vindt hier onze pdf’s met installatie-instructies

Wat kosten onze keukens?

De prijzen verschillen van model tot model. De keuze van het  werkblad en diverse elementen hebben ook een invloed op de uiteindelijke prijs. Neem contact met ons op. Je persoonlijke b2b-keukenexpert overloopt alle mogelijkheden met jou. Zo kun je je klanten verrassen met hoeveel cool Deens design ze voor deze prijs kunnen krijgen!

VEDA Touch green

€ 2.662,-

Kvik levert altijd kwaliteit op het juiste moment.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Werp een blik op onze producten.

Bekijk onze prachtige producten! Dit is precies waar je klanten van dromen. Laat ons je helpen om ze de keuken, badkamer of dressing van hun dromen te geven.

Ontdek onze producten.

Leer ons beter kennen.

— Meer over ons.

Lees meer over onze geschiedenis, waarden en krijg wat feiten over het bedrijf. We bestaan al sinds 1983 en we gaan nergens heen.

— Kvik B2B.

Meer informatie over Kvik B2B