Volg gewoon deze

7 tips om je aan je keukenbudget te houden

BORDO clay

€ 3.631,-

Wil je de prijs van je keuken laag houden? Hou dan rekening met deze tips. Van eenvoudige praktische zaken tot een paar kleine trucjes … Wij verklappen ze allemaal!

Wij zijn ervan overtuigd dat een lage prijs en goede kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Toch kun je versteld staan van de prijs van een keuken, hoe hard je ook over je budget waakt. Maar je droomkeuken betaalbaar houden is echt geen mission impossible. En laat Deens design voor een verrassend lage prijs aanbieden nu net onze superkracht zijn! Met deze zeven tips krijg je écht waar voor je geld.

Stap 1

-- laat sommige dingen gewoon met rust.

Hou afvoerbuizen, wateraansluitingen en elektrische aansluitpunten waar ze zitten. Het kan een rib uit je lijf kosten om die te verplaatsen, en zeker als je bedenkt hoeveel elektrische toestellen je moet aansluiten! Dus stap één: bewaar het ‘skelet’ van je keuken.

Stap 2

-- wees opbergwijs en ga groot.

Denk goed na over de stijl van je kasten. Met onze XXL heb je 40% meer opbergruimte. Dus misschien moet je minder kasten kopen dan je dacht. En zo bespaar je geld! Meten is weten. Zorg ervoor dat je precies weet wat je nodig hebt en wat er in je keuken past. Koop niet meer dan je nodig hebt.

Stap 3
-- materialen zijn belangrijk.

Selecteer je keukenmaterialen op duurzaamheid en look. Niet iedereen heeft dezelfde noden. Denk dus goed na over de jouwe. Duurder staat niet per se gelijk aan praktischer. Minder duur kan soms beter zijn voor jouw keuken én je portemonnee!

Stap 4

-- de 'geheime' grote kost.

We zien dit keer op keer, dus we schreeuwen het van de daken. Het werkblad is vaak een van de grootste (en vergeten!) uitgaven. En dat is geen wonder, want het bedekt zowat de hele keuken. Denk dus goed na over het materiaal waaruit jouw werkblad moet bestaan. Het prijsverschil kan enorm zijn. Bespreek de beste opties voor jou en je budget dus met onze keukenexperts. We hebben een groot aanbod prachtige werkbladen. Je keuken krijgt dus altijd de juiste look, wat je ook kiest.

Ontdek onze werkbladen
Stap 5

-- ben jij een handige harry?

Ben je wat handig? Breek je oude keuken eigenhandig af en plaats zelf de nieuwe! Zo bespaar je een hoop geld en blijf je beter baas over je budget. Maar – en dit kunnen we niet genoeg benadrukken – doe dit enkel als je weet waar je aan begint. Slordig werk zal je uiteindelijk duurder komen te staan.

VEDA light oak

€ 10.830,-

Stap 6

-- liever kasten dan lades

Kasten zijn vaak goedkoper dan lades. Wij hebben enkele handige accessoires waarmee je ze aanpast aan jouw wensen. En dankzij onze standaard XL-kasten en nog grotere XXL-kasten krijg je echt meer ruimte voor je geld.

Lees hier meer over XXL

Stap 7
-- maak jacht op koopjes!

Het leven is duur en we zijn altijd op zoek naar gouden zaakjes. 3 huishoudtoestellen voor de prijs van 2? 15% korting op dat veel te dure werkblad dat je zo graag wilde? Begin tijdig te zoeken en te vergelijken en hopelijk vind je mooie deals tegen de tijd dat je een nieuwe keuken koopt.

 

Benieuwd naar onze huidige aanbiedingen? Lees hier meer

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

De magie van de Kvik Leefkeuken® schuilt niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin steekt. Het is het hartelijke gelach dat weerklinkt tijdens een etentje met familie, de troostende stilte bij een snack in de late avond, samen uitkijken naar de cake die in de oven staat te rijzen, en het stiekeme gefluister en gegiechel bij een kopje thee midden in de nacht. Elke keuken kan een Kvik Leefkeuken® zijn, of het er nu een voor twee of voor een druk gezin is.

Het zijn je verhalen, je gedeelde avonturen en je gekoesterde herinneringen die de keuken tot leven brengen. Dus haal er plezier, gesprekken en verbinding bij. En kijk hoe je keuken uitgroeit tot het hart van je huis, tot een echte Kvik Leefkeuken®.

Meer over de Kvik Leefkeuken®

AVOLIA clay

€ 9.861,-

Ontdek onze keukendesigns

Overzicht van onze keukendesigns