00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

Een handige gids

Vind de juiste keuken voor jou

light oak

€ 10.288,-

Licht of donker? Modern en chic of landelijk en idyllisch? Wat voor jou de juiste keuken is, hangt af van jouw dromen en stijl. Wij hebben ze allemaal, van minimalistisch en wit tot de meer organische look van een houten keuken. Zo vind je altijd de perfecte keuken voor je hip appartement of je huis op het platteland. Ze zijn bovendien allemaal gemaakt van duurzame materialen. Je mag dus op beide oren slapen, wat je ook kiest!

Goed design draait om smaak, comfort en noden. Een standaard oplossing hebben we niet. We doen er alles aan om voor jou een straffe Deense designkeuken voor een verrassend lage prijs te bouwen. Met een straf design bedoelen we dat de klemtoon op esthetiek én functie ligt. Zelfs de kleinste details maken het verschil. Denk maar aan de geïntegreerde handgrepen van Mano, die perfect rond je vingers passen.

Droom je van een ambachtelijk ogende keuken?

Met een houten keuken haal je het beste van de natuur in huis.Hout is mooi, functioneel en duurzaam.Je blaast er meteen leven mee in je interieur, of je nu voor licht of donker hout kiest.

Wat een houten keuken voor jou kan doen

dark oak

€ 10.391,-

De moderne landelijke keuken

Landelijke idylle in een minimalistisch leven

De klassieke landelijke keuken, met ruimte voor rustieke materialen en verfijnde details, vormt een elegant contrast met een leven dat vaak wordt gekenmerkt door een meer minimalistisch design.Ons antwoord op de romantische landelijke keuken is modern Deens design met een traditionele twist.

Ga voor een moderne landelijke keuken

pure grey

€ 9.867,-

Meer inspiratie nodig?

Ontdek onze keukendesigns
— De witte keuken -- licht, vriendelijk en modern.

De witte keuken is een eeuwige favoriet. Het is een tijdloze kleur die in elk interieur past en de ruimte licht en uitnodigend maakt. De witte kleur vormt de perfecte achtergrond om te experimenten met accentkleuren en materialen die je persoonlijke stijl weerspiegelen.

— De zwarte keuken -- nieuwe stijl, dezelfde tradities.

Onze zwarte keukens zijn een herinterpretatie van de Deense designtraditie. Ze geven je interieur een warme, unieke en elegante toets. Op zoek naar een keuken die opvalt met een exclusieve look? Dan spreekt een zwarte keuken voor zich.

— De grijze keuken -- een grote trend.

De grijze keuken is een categorie op zich. De look is compleet anders dan die van een zwarte of witte keuken. Grijstinten gaan contrasten accentueren of net verzachten. In een woning met veel heldere vlakken belooft de grijze keuken een exclusieve, aparte look.