Welke vorm moet je keuken hebben?

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.780,-

Keukens zijn er in veel opstellingen. Je hebt bijvoorbeeld de klassieke L-vorm, de keuken met kasten en werkbladen aan parallelle zijden of gewoon een keuken langs één muur. En dan is er natuurlijk nog onze favoriet: het kookeiland. Bepalende factoren zijn je gebruik van de keuken en de ruimte die je hebt. We overlopen hier alle mogelijkheden.

Kijk eerst naar je huidige keuken. Noteer wat goed werkt en wat beter kan. Welke elementen zijn aan vervanging toe? Welke gebruik je veel en welke helemaal niet?

Onze keukens bestaan uit een aantal modules die je vrij aanpast aan je ruimte, je wensen en je noden. De mogelijkheden voor het ontwerp van een persoonlijke keuken die past in jouw ruimte en dagelijks leven zijn eindeloos. De enige limiet is jouw fantasie.

 

De L-vormige keuken

De L-vormige keuken is een klassieker die in de jaren 1920 trendy werd. Honderd jaar later is het nog steeds een intuïtief ontwerp dat werkt in veel woningen.

Met deze keuken heb je de essentiële werkzones altijd binnen handbereik, zodat je efficiënt kan werken.

Gids voor de L-vormige keuken

NOLIAM white

€ 4.836,-

De parallelle keuken

Met een parallelle keuken benut je een kleinere ruimte optimaal. Ze bestaat uit twee rijen kasten die tegenover elkaar staan, met een ‘gangpad’ ertussen. Ze is familie van de U-vormige keuken, die de rijen aan één uiteinde verbindt met meer kasten. 

Zelfs een parallelle keuken kan een conversatiekeuken worden als je genoeg ruimte hebt om één rij te verlengen in een ontbijthoekje. 

PAVIA white

€ 4.785,-

Langs één muur

Heb je weinig ruimte? Dan bouw je de keuken het best langs één muur. Dit is perfect in een kleiner huis of appartement, waar je de beschikbare ruimte zo goed mogelijk wilt benutten. Deens design is hier perfect, omdat alles zo goed doordacht is en een functie heeft. En de moderne, strakke lijnen zijn ook een streling voor het oog. 

VEDA green

€ 2.790,-

De Conversatiekeuken®

In 1999 introduceerden we de Conversatiekeuken®. De filosofie erachter is eenvoudig: de keuken staat centraal in je leven en je woning. Het is in de keuken dat we samenkomen om te koken, te lachen, spelletjes te spelen en diepe gesprekken te voeren. Het is hier dat we de voorbije jaren naar kantoor en school gingen. Het is hier dat dagelijkse klusjes een moment worden om bij een kopje koffie op adem te komen. Het is hier dat we samenzitten met vrienden en familie en de drukte en stress even vergeten. Het is hier dat de dagelijkse magie plaatsvindt. Het is de kamer waar iedereen wil zijn. 

Meer over ons concept Conversatiekeuken
Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.780,-