Laat je inspireren

Ga voor een moderne landelijke keuken

PAVIA pure grey

€ 9.962,-

Het zit ‘m allemaal in de details. Niet iedereen is te vinden voor een strakke, witte keuken. Misschien mag het voor jou wat traditioneler zijn. En misschien verbaast het je wel dat de traditionele details van een landelijke keuken, zoals lijsten en handgrepen, net zo mooi zijn in een ruime flat met hoge plafonds in de stad als op het platteland.

Van deurtjes met lijsten tot open legplanken en traditionele handgrepen: het zijn net de details die van de landelijke keuken zo’n klassieker maken. Gelukkig kun je je makkelijk laten inspireren door de landelijke keuken en haar charme inzetten in een moderne, praktische keuken.

 

Hou je van rustiek, romantisch of eerder modern? Gebruik de details van de landelijke keuken om je eigen stijl te creëren.

Romantische warmte

Elegante handgrepen en deuren met fijne lijsten geven je keuken dat vleugje romantiek dat we associëren met een landelijke keuken. Creëer een extra warme en knusse sfeer met mooie borden en wilde bloemen. 

Ontdek onze handgreepcollecties

Rustieke charme

Geef je keuken een meer rustieke uitstraling met natuurlijke materialen, zoals een werkblad in hout of steen. Of kies voor accessoires met een landelijke charme, zoals porselein, bloemen of koperen potten. 

Landelijke idylle

Combineer een idyllische landelijke stijl met Deens design, voor een keuken met een moderne look. Gebruik een element uit de klassieke landelijke keuken met open legplanken en laat de strakke lijnen van je keuken een rustgevend evenwicht scheppen.

Ontdek hoe Ferro de look afwerkt

Pavia - de moderne landelijke keuken

PAVIA pure grey

€ 9.962,-

De moderne landelijke keuken

De romantische landelijke keuken is terug, in een moderne versie met verfijnde details en elementen in koper, messing en hout. Deze keuken ademt gezelligheid en hartverwarmende maaltijden. Dit is een oase van rust te midden van een drukke dag. En ze is net zo mooi in een stadsflat met hoge plafonds als in je zomerhuis op het platteland.