Deens design tegen verrassend lage prijzen.

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-

Wat als -- je meer kreeg voor minder?

Onze XL by Kvik kasten geven je 15% meer ruimte zonder extra kost. En kies je XXL, dan krijg je 40% meer ruimte! Dat is kastruimte én werkbladruimte voor een betaalbare prijs.

Wat als

-- wij de besparingen doorschuiven naar jou?

Sinds dag één kijken we heel kritisch naar de gangbare normen in de keukensector en zijn vastgeroeste werkwijzen. We ontdekten dat we 26 keukens per vrachtwagen kunnen vervoeren als we ze ongemonteerd verzenden, als flatpacks. Dat zijn vier keer meer keukens in elke vrachtwagen dan gebruikelijk is in de sector, die meestal gemonteerde keukens vervoert. De besparingen schoven we door naar jou.

Wat als

-- ons zorgvuldig samengestelde assortiment Deens design je een betere prijs bood?

Wij hebben een uitgekiend aanbod kwalitatief hoogstaande Deense designkeukens. We hebben onze designs door de jaren heen verfijnd en vervolmaakt, zodat je alleen het allerbeste krijgt. Zo kies jij makkelijker en produceren wij goedkoper. En de besparingen schuiven we door naar jou.

Wat als

-- we de besparingen doorschoven naar jou?

Wij blijven onvermoeibaar zoeken naar manieren om slimmer en efficiënter te werken. Zo houden we onze prijzen betaalbaar. Wij vinden dat iedereen de Deense designkeuken van zijn dromen verdient. 

Zo leveren wij je een kwalitatief hoogstaande keuken voor een verrassend lage prijs. 

Wij verleggen de norm.

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Leren hoe u meer waarde van ons kunt krijgen?

Lees meer solide redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen
— Over ons.

Kvik gelooft in fantastisch Deens design voor verrassend lage prijzen.

— Onze XXL-oplossingen.

Leer hoe u meer lades in waarde kunt krijgen

— Onze garantie.

Ontdek hoe we achter de kwaliteit van onze producten staan